Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skatteytere som er ansatt som reiser sykepleiere er kvalifisert for en rekke fradrag for arbeidsrelaterte utgifter. Internal Revenue Service krever at hvert fradrag er en ordinær og nødvendig utgift. Fradrag er begrenset til reise sykepleiere som ikke refunderes av en arbeidsgiver. De totale årlige ikke-refunderte utgiftene tas som diverse fradrag og er begrenset til den delen som overstiger 2 prosent av justert bruttoinntekt.

Kostnaden for en sykepleiers stetoskop kan trekkes fra på selvangivelse.

Transportkostnader

Sykepleiere som ikke har hovedstol for å utføre arbeidsoppgaver, kan trekke ut en del av pendlingsutgifter. Fradraget er begrenset til å reise fra første arbeidsplass til andre arbeidsplasser før du kommer hjem. For eksempel, hvis du besøker tre pasienter i løpet av dagen, er alle pendlingsutgifter fradragsberettiget bortsett fra den første pendlingen fra hjem til den første pasienten, og pendler fra den tredje pasienten til hjemmet. Hvis du bruker et personlig kjøretøy, beregnes fradraget ved å multiplisere den gjeldende IRS-standard kjørelengde for alle kilometer kjørt.

Verktøy

Sykepleiere kan trekke kostnadene ved å kjøpe medisinske redskaper. Full pris trekkes fra i kjøpsåret dersom verktøyet ikke normalt forventes å vare lenger enn ett år. Alle andre verktøy må avskrives over tid. IRS gir avskrivbart liv som skattebetalere må bruke basert på hvilken type verktøy som er kjøpt. Sykepleiere kan imidlertid foreta en seksjon 179 valg for å trekke hele kjøpsprisen i anskaffelsesåret dersom totale verktøykjøp for året ikke overstiger $ 250.000.

Måltider og losji

En reise sykepleier som kreves for å yte tjenester til en pasient utenfor lokalområdet, kan trekke kostnaden av måltider og hotellrom dersom en overnatting er nødvendig. Hotellgebyr kan trekkes fullt dersom overnattingsstedene ikke er luksuriøse eller ekstravagante. Imidlertid er fradraget for måltider begrenset til 50 prosent av kostnaden. Måltidskostnader kan beregnes på to måter: Du kan beregne summen av alle faktiske kostnader eller bruke IRS daglig per diem rate.

Uniform

Du kan frata kostnadene ved å kjøpe og vedlikeholde en uniform hvis du er pålagt å ha en uniform på jobb og det er ikke hensiktsmessig å bære utenfor arbeidet. Fradragsberettigede vedlikeholdskostnader inkluderer periodisk rengjøring og nødvendig skreddersy.

Selvstendig næringsdrivende

En selvstendig næringsdrivende sykepleier har rett til å ta alle fradrag tilgjengelig for sysselsatte sykepleiere. Fradragene er imidlertid ikke gjenstand for den 2 prosent justerte bruttoinntektsbegrensningen. Ekstra fradrag tilgjengelig for selvstendig næringsdrivende sykepleiere inkluderer helse og dental forsikringspremier, reklame, kontorutstyr og forsyninger som er nødvendige for å drive virksomheten.

Anbefalt Redaktørens valg