Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiere av en rekke investeringseiendommer benytter eiendomsforvalteres ferdigheter til å håndtere forvaltningsforpliktelsene til bolig-, kommersielle og industrielle eiendommer. Eiendomsforvaltere er ansvarlige for å føre tilsyn med den finansielle driften av en eiendom. Noen eiendomsforvaltere håndterer andre daglige eiendomsforvaltningsoppgaver, for eksempel vedlikehold, markedsføring og utleie av eiendommen. Ifølge Bureau of Labor Statistics, eiendomsforvaltere tjent median årslønn på $ 46.130 i 2008.

Noen eiendomsforvaltere forvalter den daglige driften av boligeiendommer.

Yrke

Det finnes ulike typer eiendomsforvaltning yrker, inkludert eiendomsforvaltere på eiendomsmarkedet og eiendomsforvaltere. Eiendomsforvaltere på stedet forvalter bygningsstrukturer, for eksempel boligbygg. Eiendomsforvaltere på stedet håndterer leietakerproblemer og vedlikehold på stedet og overvåker de direkte økonomiske forpliktelsene til leietakere, som leieinnsamling og opphør av leieavtaler. Eiendomsforvaltere forvalter kjøp, salg og utvikling av eiendommer. De jobber på vegne av grunneierne for å overvåke budsjett- og driftskostnadene til eiendommen, men eiendomsforvaltere tar vanligvis ikke hånd om den daglige driften av eiendommen.

kvalifikasjoner

De fleste arbeidsgivere ansetter eiendomsforvaltere med utdannelsesgrader i bedriftsøkonomi, eiendomsmegling, offentlig forvaltning eller en tilsvarende grad. Bureau of Labor Statistics rapporterer at eiendomsadministrasjon jobber er gunstig for personer som har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi eller fast eiendom. Det er imidlertid ingen spesifikke krav om å bli eiendomsforvalter. De fleste eiendomsforvaltere anskaffer opplæring på jobb, og noen arbeidsgivere ansetter eiendommer eller eiendomsforvaltere med viss erfaring i håndtering av eiendomsmeglingstransaksjoner. Også enkelte personer kan gå videre til eiendomsforvaltningsposisjoner ved å jobbe seg opp fra lavere stillinger.

lisens

Eiendomsforvaltere som er ansvarlige for kjøp og salg av eiendommer kreves å være lisensiert i alle land. Også eiendomsforvaltere eller eiendomsforvaltningsselskaper må være lisensierte meglere i de fleste stater, og mange eiendomsforvaltere som arbeider under eiendomsforvaltningsselskaper, kan være eiendomsmeglere.

Meglerens lisens

De fleste stater krever kandidater til et eiendomsmegleres lisens for å skaffe seg en viss erfaring som eiendomsmegler; Kravet er to års erfaring i mange stater. Personer med bachelorgrader i fast eiendom kan ikke være pålagt å skaffe seg en viss eiendomsmegling salgserfaring. Søkere til eiendomsmegleres lisens skal fullføre 60 til 90 timers opplæring i klasserommet og bestå en statslig eksamen.

Anbefalt Redaktørens valg