Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hushester trenger ikke alltid å være dyrt. Mens det er sant at å holde hester er langt dyrere enn å bare kjøpe dem, betyr det ikke at du må bruke en formue på deres ly. Hester overlevde i mange år uten den beskyttelsen som mennesker har gitt dem. En enkel beskyttelse mot vind, regn, sol og elementene er alt som en hest trenger for ly.

En stall for hesten din er alltid hyggelig å ha.

Hvordan bygge en billig hesteskytter

Skritt

Mål ditt ly og merk hjørner med innsatsene dine. En enkel ly kan være 12 meter bred, 12 meter lang og 10 meter høy.

Skritt

Grav hull for dine 4x4 innlegg. Disse må være minst 36 tommer dype. Sett hjørnepostene i sement. De må stille i 72 timer før du gjør noe annet.

Skritt

Fest din kryssfiner til hjørnene dine, og la den ene siden av huset være åpen. Spik disse fastene og sørg for at kryssfinerbitene er minst seks tommer fra bakken, slik at de ikke sitter i det våte når det regner.

Skritt

Spik et 2x4 tømmerstykke til toppen av 4x4 innleggene på forsiden og baksiden av ditt ly. Dette danner grunnrammen for taket ditt.

Skritt

Påfør siding til 2x4s ved å spike dem sikkert i hver ende. Legg hver del av sidesiden litt overlappende den andre, og fest sidestykkene til hverandre med takspiker. Når du er ferdig, bør du ha et tresidig ly med et metalltak som vil kaste vann.

Anbefalt Redaktørens valg