Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bytte gamle regninger for nye er vanligvis et spørsmål om å besøke en forretningsbankplassering, presentere de gamle regningene og deretter motta en erstatning. US Treasury Department har noen spesielle regler for innløsningen av valutaomregning som ikke er trykt, noe som krever litt ekstra innsats for å følge. Enkelte gamle regninger kan ha numismatiske verdier til samlere, så det kan være lurt å sjekke priser for svært gamle utskrifter på nettauksjoner og samlere.

kreditt: Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images

Skritt

Bestem om den gamle regningen er i god nok stand til å tilby for innløsning. US Treasury erklærer at den vil løse inn gamle regninger som fortsatt er minst halvparten intakt. Mer enn halvparten av regningen må være synlig og ikke-mutilert. På grunn av denne avgjørelsen vil de fleste banker innløse gamle regninger for deg, da detaljhandel banker vanligvis sender gamle regninger i bulk for å bli erstattet.

Skritt

Sjekk om den gamle regningen er verdt noen penger ved å søke etter den trykte datoen på auksjonssider og numismatistentusiaster. Hvis regningen ble skrevet ut før 1970, er det en god sjanse for at en samler vil betale mer enn pålydende verdi så lenge det er i relativt god stand.

Skritt

Kontakt lokale bankkontorer og spør om de vil innløse gamle regninger. De aller fleste banker behandler mange gamle regninger for innløsning, og de fleste vil tilby tjenesten som en høflighet. Ikke betal noen gebyrer for å innløse en gammel regning. Treasury Department tilbyr kostnadsfri innløsning.

Skritt

Ta med din gamle regning til en detaljert bankplassering og be om at den skal innløses. Du trenger ikke å ha en konto hos en bank for å innløse gamle regninger. Alternativt kan du sende din gamle regning til erstatning til Office of Currency Standards ved å bruke registrert post, tilbakebetaling mottatt. Vent til å motta den innløste regningen i posten hvis du sendte den til statskassen.

Anbefalt Redaktørens valg