Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skritt

Forskning anerkjente långivere i ditt område og ringe for å spørre om renter og avgifter knyttet til personlige lån. Vurder samfunnsbanker og kredittforeninger, hvis du er medlem. Spørre om deres lån godkjennelseskriterier for å være sikker på at du passer deres krav før du sender inn en søknad. Husk at hver gang du søker om kreditt, er en forespørsel plassert på kredittrapporten din. Flere henvendelser kan føre til at du ser desperat ut av långivere.

Skritt

Søk om lånet personlig hvis det er mulig, gi lånsjefen et ansikt å huske i stedet for bare et kontonummer. Når du søker, være forberedt på å gi personlig informasjon som ditt personnummer, arbeidsgiver navn og adresse, månedlig inntekt og andre gjeld eller månedlige forpliktelser du skylder. Långiveren vil mest sannsynlig gjøre kopier av førerkort, trygdekort og lønnsstubber. Ha all denne informasjonen med deg for å unngå en forsinkelse i søknaden din.

Skritt

Vær ærlig med lånets offiser for ditt behov for å få lånet. Forklar i detalj hva pengene skal brukes til, og om mulig, gi en tidsramme der du tror at du kan betale den tilbake. Tilbyr å sette opp automatiske månedlige utbetalinger for å sikre at de blir betalt i tide.

Anbefalt Redaktørens valg