Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sunn fornuft kan fortelle deg at du ikke kan kjøpe et hjem for en dollar, men sunn fornuft ville være feil. Et stort amerikanske regjerings boligprogram har hus til salgs for bare en bukk. Det er selvfølgelig en fangst. Hjemmene trenger generelt arbeid, og kjøpere forventes å sette inn penger i disse fixer-oppers å forbedre eiendommen. Du må også jobbe sammen med din lokale by eller byregering for å få salget til å skje. Den føderale Department of Housing and Urban Development er "Dollar Homes" -programmet gjør boliger tilgjengelig for en dollar etter at de har vært på markedet i seks måneder. Programmet kan være den rimeligste måten for familier med lav og moderat inntekt å eie et hjem.

Den føderale regjeringen selger noen hus gjennom HUD Dollar Homes-programmet.

Skritt

Besøk hjemmesiden "Dollar Homes" på hjemmesiden til Department of Housing and Urban Development.

Skritt

Undersøk kartet til USA for å identifisere stater som har dollarboliger til salgs. Stater i mørkeblå har dollarhjem tilgjengelig. Klikk på en stat for å vise en liste over dollarhjem tilgjengelig.

Skritt

Klikk på eiendomsnummeret til et hjem av interesse for å se gjennom hele eiendomsoppføringen. Listeprisen vil ikke opplyse prisen som en dollar, men noteringen vil bekrefte at huset er tilgjengelig for salg gjennom Dollar Homes-programmet.

Skritt

Klikk på "Agentinfo" -fanen for å vise en liste over offentlige og private agenter med tilsyn for salg av hjemmet.

Skritt

Kontakt "Listing Broker" for huset og la ham få vite at du er interessert i å kjøpe hjemmet gjennom Dollar Homes-programmet.

Skritt

Arbeid med notering megler for å identifisere de lokale myndighetene som kan bistå med kjøp av huset gjennom Dollar Homes programmet.

Bare lokale myndigheter kan kjøpe boliger gjennom dette programmet. Byen vil forhandle om en videresalg til deg hvis du gjensidig enig i salgsbetingelser, som generelt krever at du er forpliktet til å foreta nødvendige reparasjoner og ellers reparere huset slik at det er levedyktig, trygg og forbedrer nabolagets eiendomsmegling.

Anbefalt Redaktørens valg