Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Ohio er SR-22 en type bilforsikring som kreves for høyrisikostyrere. Når den er kjøpt og arkivert med Ohio Bureau of Motor Vehicles, må SR-22-dekning være på førers rekord i en forhåndsbestemt periode.

Høyrisikostyrere i Ohio er pålagt å ha SR-22-forsikring i minst tre år

Høyrisikostyrere

Staten Ohio definerer høyrisiko, SR-22-kvalifiserte drivere som de som forårsaker mer enn $ 400 i skade mens du kjører uten ansvarsforsikring; drivere som ikke kan vise forsikringsbevis til politimann; og drivere som har blitt dømt for en stor trafikk brudd, som hensynsløs kjøring eller DUI.

SR-22 Dekningsperiode

Ohio SR-22 dekning er nødvendig for høyrisikostyrere i minst 36 sammenhengende måneder, med den faktiske fengselsperioden bestemt av alvorlighetsgraden av forbrytelsen. For eksempel, hvis kjørerkortet ble suspendert i fem år på grunn av DUI, vil du være ansvarlig for SR-22 dekning i fem år.

Gjenta klokke

I tilfelle av Ohio SR-22-forsikring, vil manglende opprettholdelse av din forsikringspolicy ved å ikke betale månedlig premie eller miste dekning, føre til at SR-22-innleveringsperioden starter på nytt fra begynnelsen. Dette betyr ytterligere tre års minimum av kostbar SR-22 dekning, så det er viktig å holde politikken aktiv.

Anbefalt Redaktørens valg