Innholdsfortegnelse:

Anonim

I mange tilfeller refererer en "hold" på en bankkonto til tiden etter at en innsats er deponert før banken rydder midler til bruk. Det kan imidlertid også ha en mye mer seriøs betydning - at pengene dine er frosset av en gjeldssamler eller et byrå.

En kvinne bruker mobiltelefonen. Kredit: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Hold grunnleggende for kontoen

Når banken din beholder eller fryser bankkontoen din, har du ikke tilgang til midler, og sjekker at du har skrevet ikke vil slette. Kreditorer kan ikke vanligvis be en bank om å suspendere kontoen din alene; de må få en dom, ifølge lovlig nettside Nolo. Offentlige byråer kan også sette fryser på bankkontoene dine når du unnlater å betale underholdsbidrag eller barnehjelp eller når du skylder tilbake skatt til staten eller Internal Revenue Service.

Konsekvenser og hva som skal gjøres

Ikke bare mister du tilgang til eksisterende midler når en konto er frossen, men du vil sannsynligvis ikke ha tilgang til midler deponert direkte av en arbeidsgiver, ifølge Nolo. Selv om bankene melder deg om en kontooppheng, finner du vanligvis ikke ut før etter det faktum. For å unngå hold, betale gjeldsforpliktelser eller forhandle betalingsplaner med kreditorer og innkrevingsbyråer. Det er en prioritet å betale av gjeldsmessige gjeld.

Anbefalt Redaktørens valg