Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et lån med flere gjeld er en type lån som finnes i stater som Louisiana, hvor du skylder mer enn en gjeld som er sikret av eiendommen din. Eksempler inkluderer boliglån eller andre typer andre boliglån.

Flere gjeldslån er mye brukt i Louisiana

Flere gjeldsforpliktelser versus Pantlån

I motsetning til et pantelån hvor en utlåner bruker et løftebrev for å sikre lånet, sikrer et gjeld med flere gjeld kredittforlengelsen eller låneforskuddene på en kredittgrense. I begynnelsen vil du bli godkjent for et lån av et visst beløp, og senere kan du låne opp til det beløpet med mindre papirarbeid.

Krav

I henhold til Louisiana lov, må en gjeldslån på flere måter angi innenfor boliglånsdetaljer, det maksimale beløpet på lånet som pantet er sikret for å være gyldig og håndheves.

Arkiveringsbestemmelser

Flere gjeldslån skal arkiveres med den lokale klerken i retten i sogn hvor den pantsatte eiendommen ligger, unntatt i New Orleans, hvor den må arkiveres med Recorder of Mortgages. Den ensartede registreringsavgiften er $ 25, fra 2010, pluss $ 10 for hver påfølgende side, og $ 5 for hvert navn utover det første som er på boliglånet

Anbefalt Redaktørens valg