Innholdsfortegnelse:

Anonim

Annonser som lover at du skal lage hundrevis av dollar per uke, fyller konvolutter hjemme, kan høres spennende ut. Imidlertid er de fleste svindel, og Federal Trade Commission advarer forbrukerne om å være skeptisk til slike krav. Der er legitimt arbeid fra hjemmepostkuvertene, men du kan finne det lokalt med litt kreativitet og rimelige lønnsforventninger.

Konvoluttfylling Svindel

FTC advarer om at selskaper som lovet store penger for å fylle konvolutter, ikke egentlig tilbyr sysselsetting. Svar på en annonse, og du vil finne at selskapet ber deg om å sende inn en avgift for å motta informasjon om hvordan du kan få jobben lovet. Hvis du gir pengene dine, får du en pakke som instruerer deg om å selge muligheten eller andre produkter til venner og familie for en kommisjon.

Hvis du er fristet til å prøve den, må du først kontakte det lokale Better Business Bureau for å se om selskapet har klager. Innse at sannsynligheten for at annonsen er å fremme en ekte arbeidsmulighet er slank.

Hvis du allerede har gitt et selskap pengene dine bare for å finne ut at det ikke er noe tilgjengelig, spør selskapet om refusjon. Hvis du ikke kan oppnå en løsning, send en klage til FTC, din lokale postinspektør, det lokale Better Business Bureau eller din statsadvokatens kontor.

Legitime arbeidsfyllende konvolutter

Små lokale bedrifter har ofte arbeid hjemme muligheter, som kan omfatte fyllingskuvert. Advokater, eiendomsmeglere, boliglånsmedlemmer, forsikringsagenter, regnskapsførere og andre småbedriftseiere sender ofte mailere som en del av deres markedsføringskampanjer.

For eksempel kan en advokat ansette en lokal videregående student for å adressere og legge konvolutter til ham som en del av en markedsføringsstrategi som sender vanlige brev til potensielle kunder. En personlig tilnærming som en indikert av en hånd adressert og personlig konvolutt kan føre til en høyere responsrate eller en bedre oppfatning av forretningsmerket, noe som ville gjøre det verdt ekstrakostnaden.

For å finne arbeidstrykkskonvolutter, sjekk dine lokale jobbannonser. Hvis du ikke finner noen muligheter som er oppført, gå ut og finn ditt eget arbeid. Sjekk med små bedrifter og fagfolk som bare kommer i gang i deres felt for å se om de trenger hjelp med markedsføring. Spør venner og familie for henvisninger til mulige forretningskunder og kom opp med en profesjonell tonehøyde for å forklare dine tjenester.

Tjene potensial for fulle konvolutter hjemmefra

Forvent å tjene litt over minimumslønn for å fylle konvolutter hjemme. Noen arbeidsgivere betaler per time; andre per konvolutt utstoppet. Håndadressering og andre markedsføringstjenester gir vanligvis en litt høyere lønn.

Dette arbeidet er ofte tilgjengelig bare noen få timer per uke. Hvis du finner dine egne kunder, kan du potensielt jobbe heltid og sette dine egne priser, men innse at du hovedsakelig skal jobbe med fagfolk på et stramt budsjett. Heltidsarbeid kan kreve at mange klienter er mulige.

Anbefalt Redaktørens valg