Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som ektefelle til en jernbaneansatt, er du kvalifisert til samtidig å tegne trygdepenger for sosiale trygghet og jernbaner som følge av arbeidet til din ektefelle som er ansatt i jernbanesektoren. Mengden av pensjonsytelser du har rett til å motta, faller under en todelt ytelsesformel. Hvis din ektefelle dør, er du ikke lenger berettiget til å motta begge fordelene samtidig. Du kan imidlertid være kvalifisert til å motta overlevelsesfordeler i stedet.

Dual fordeler

SSA (Social Security Administration) er ansvarlig for å beregne beløpet som skal betales til en person som mottar trygdspensjon på samme tid. Generelt utsteder Railroad Pensjonskomite imidlertid den samlede betalingen. For å forhindre duplisering av ytelser basert på samme inntekt, begrenser SSA betalingen til den høyeste av disse to fordelene i henhold til regelverket for trygdeordninger som begrenser antallet Tier I-fordeler, som gjelder både jernbaneansatte og ektefelle.

Tier I

I følge Social Security Bulletin "En oversikt over Railroad Retirement Program," erstatter Tier I fordelene erstatningstrygd. Disse fordelene er basert på en kombinasjon av jernbanepensjonskreditt, som inkluderer lengden på service og inntjening og ikke-jernbanesikringsavgift som akkumulert av din ektefelle hvis sistnevnte gjelder. Mengden penger som jernbaneansatte, deres ektefeller og deres familier har rett til å motta i ytelser under nivå 1, er beregnet ut fra jernbanens pensjonsalder og lengden på tjenesten ved bruk av trygdeordninger.

Tier II

Det tas bare hensyn til jernbanepensjonskreditter ved beregning av Tier II-ytelser. Railroad Retirement Board (RRB) sammenligner Tier II med pensjonsytelsene som ansatte i andre næringer mottar på toppen av deres trygdeordninger. Minst 120 måneders jernbanetjeneste og oppnåelse av forsikret status som definert i sosialsikkerhetsforskriften kan også garantere betaling av ytterligere beløp som en del av Tier II-fordelene. Tjeneste av ansatte som ikke har fullført 120 måneder kommer under Sosialt sikkerhet.

Overlevelsesfordeler

Ektefeller av avdøde jernbanepensjonister må rapportere dødsfallet til sine kjære umiddelbart til SSA, ettersom manglende å gjøre det kan føre til overbetaling. SSA melder overlevende av mengden overlevende fordeler de er kvalifisert til å motta. Ifølge US Railroad Retirement Board-publikasjonen "Railroad Retirement Survivor Benefits", er faktorer som påvirker overlevelsesfordeler lengden av jernbanetjenesten til den avdøde eller "nåværende forbindelse" med jernbaneindustrien, overlevendes alder, helse, arbeidsevne og beløp av tiden gift med den avdøde. For å motta overlevende ytelser er minimumsgrensen for tid gift med den avdøde ni måneder før dødsfallet.

Anbefalt Redaktørens valg