Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slik kansellerer du en sjekk. Å skrive en sjekk er ikke så endelig som du tror. Du kan avbryte en sjekk hvis du finner det absolutt nødvendig. Selv om det kan koste deg og ikke noe du burde gjøre hver dag, er det tidspunkter når det er nødvendig. Derfor bør du vite hvordan du avbryter en kontroll når det er nødvendig.

Skritt

Hold oversikt over hver sjekk du skriver. Banken gir deg et kontrollregister slik at du kan registrere sjekkenummeret, datoen sjekken er skrevet, til hvem sjekken er skrevet til og beløpet av sjekken. Dette er all nødvendig informasjon hvis du vil avbryte en sjekk.

Skritt

Ring din bank og fortell dem at du vil stoppe betalingen ved en sjekk. Å stoppe betalingen er det samme som å kansellere en sjekk. De vil be deg om kontonummeret ditt, sjekk nummeret, datoen du skrev sjekken, hvem du skrev sjekken til og beløpet til sjekken. De kan til og med ønske å vite årsaken til at du avbryter sjekken.

Skritt

Gå til banken din. Noen ganger ønsker banker å se deg personlig før de avbestiller en sjekk. Siden det er en avgift for å kansellere en sjekk, vil de være sikre på at de har å gjøre med kontoinnehaveren.

Skritt

Pass på at du vet ditt sikkerhetsord. Avbryte en sjekk er ikke en sak en bank tar lett. De vil at du skal produsere bevis på at du er den som skrev sjekken før de vil avbryte den.

Skritt

Vekt alternativene dine. Siden det koster å avbryte en sjekk, kan det hende du er bedre å ikke avbryte sjekken. For eksempel, hvis sjekken er for $ 10 og for å kansellere det koster deg $ 25, vil du kanskje la sjekken stå. Dette er noe du må bestemme for deg selv.

Anbefalt Redaktørens valg