Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alle trygdeordninger har en ting til felles: de er ment å supplere inntektene dine når du ikke lenger kan jobbe. Hvis en funksjonshemming holder deg fra å jobbe, kan det være vanskelig å fortsette å betale leien din til tiden. Hvis du er godkjent for uførepenger, kan du bruke disse pengene til å betale din leie - blant andre levekostnader som kommer.

Sjekk ut Benefits.gov for å finne andre offentlige fordeler som kan bidra til å betale din leie.

SSDI og leie

Selv om det kalles trygdeforsikring, er SSDI egentlig ikke et forsikringsprogram, noe som betyr at det ikke bare hjelper deg med medisinske utgifter. Som pensjonsytelser betaler SSDI fordeler hver måned, enten ved direkte innskudd eller via post. Når du mottar sjekken din, kan du bruke din fordel penger på leie hvis du vil. Den gjennomsnittlige SSDI-ytelsen i april 2011 var $ 1.068.

SSI og leie

Du kan bruke tilleggsavgift for sikkerhet, som SSDI, på noen av dine levekostnader, inkludert å betale leie. SSI-betalinger er imidlertid generelt mye lavere enn SSDI-betalinger, noe som betyr, avhengig av hvor du bor, det er en god sjanse for at SSI alene ikke vil være nok til å betale din leie. Gjennomsnittlig SSI-ytelsesbeløp i april 2011 var $ 500.

Hvis du mottar annen hjelpemiddel

Hvis du regelmessig mottar hjelp for å hjelpe deg med å betale din leie, kan det påvirke mengden av SSI-fordelene dine. For eksempel, hvis du bor i en statsstøttet boligkomponent, mottar hjelp til å betale energibrevet eller mottar hjelp med å betale din leie fra en privat kilde, vil disse tingene bli regnet som en del av inntektene dine. Derfor vil SSI redusere fordelene dine for å holde deg under inntektsgrensene for trygdeordninger. Fra 2011 er inntektsgrensen for en person som mottar SSI $ 694 i måneden, og for et par er det $ 1,031.

Hvis fordelene dine ikke er nok

Hvis uførestønningene ikke er nok til å dekke kostnadene for leien din, har du andre alternativer. Du kan jobbe med deltidsjobb hvis du er i stand til, og fortsett å motta fordeler, så lenge du ikke tjener mer enn $ 1000 i måneden i lønn. For å oppveie kostnaden for medisinske regninger, søk om en av statens helseforsikringsprogrammer: Medicare eller Medicaid. Medicare er et helseforsikringsprogram for folk i alderen 65 år og eldre, mens Medicaid er programmet for alle aldersgrupper av mennesker som betraktes som lavinntekt.

Anbefalt Redaktørens valg