Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aksjemeglere har generelt ingen kredittkortkjøpspolitikk. Denne policyen er å beskytte kjøpere fra å overtrekke seg selv eller investere penger de ikke har råd til å tape. Aksjer er ikke en risikofri investering, og kjøpere bør alltid huske ikke å investere mer enn de har råd til å tape. Men som med de fleste regler og forskrifter finnes det måter å omgå dem. Vil du vite hvordan du kjøper aksjer med et kredittkort?

American Stock Exchange

Skritt

Åpne en sjekkkonto hvis du ikke allerede har en.

Skritt

Åpne en lagerkonto hos en lokal megler eller en online megler hvis du ikke allerede har en.

Skritt

Be om et kontantforskudd fra kredittkortselskapet ditt innbetalt på kontoen din. Hvis de bare vil betale eksisterende kredittkortbalanser ved hjelp av denne metoden, kan du prøve det neste trinnet.

Skriv en sjekk

Utfør en av kontrollene dine som kredittkortselskapet sender med jevne mellomrom. Disse kontrollene har noen ganger lavere rente for en bestemt periode for å oppfordre deg til å bruke dem. Skriv sjekken til deg selv og legg den inn i din brukerkonto.

Skritt

Spør banken din om det er en holdbar periode på kredittkortet du sjekker inn på kontoen din. Hvis det er det, vent det antall dager før du skriver en sjekk.

Skritt

Kontakt aksjemegleren og legg inn bestillingen din.

Signering av lagerbeholdning

Skriv en sjekk fra kredittkortpengene du har deponert i din bankkonto for å betale for aksjene. Hvis du bruker en online megler, må du kanskje overføre pengene elektronisk før du kjøper.

Anbefalt Redaktørens valg