Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har en ulykke på jobben som gjør at du ikke kan arbeide for en periode, kan du kvalifisere for arbeidstakerens kompensasjon. Arbeidsgodtgjørelse er et oppsett for å beskytte de som blir skadet på jobb og savner arbeid og lønn fra det. Arbeidsgodtgjørelse kan beskytte deg når du trenger det mest, men hvordan beregnes det? Noen få faktorer er tatt i betraktning.

Stock Xchng

Skritt

Bestem mengden av tapt lønn som vil pådra seg på grunn av skaden. For eksempel, hvis en lege sier at du ikke kan jobbe i 6 uker, ville du beregne 6 uker verdt tapt lønn. Hvis lønnene svinger på grunn av timer, bør en gjennomsnittlig lønnsbeløp fra de siste 52 ukene bli tatt og multiplisert med antall uker du ikke klarer å arbeide med.

Skritt

Bestem hvilken type arbeiders kompensasjonsfordeler du vil søke om. Det er midlertidige totalt funksjonshemmede fordeler, for de som er skadet så ille at de ikke kommer tilbake til jobb for en periode; Midlertidige partielle funksjonshemmede fordeler, for de som kan komme tilbake til jobb, men ikke tjene så mye penger som de gjorde sin tidligere jobb; eller permanente former for begge typer fordeler, noe som betyr at virkningen av skaden aldri vil gå bort.

Skritt

Beregn 66 2/3 av gjennomsnittlig ukentlig lønn for å finne ut hvor mye du er kvalifisert for, både for Total og Partiell Midlertidig Fordeler. Dette er beløpet du vil bli betalt per uke gjennom arbeidstakerens kompensasjon.

Skritt

Multipliser antall uker du er kvalifisert for dekning (opptil 300) for permanente funksjonshemmede fordeler, med 220 dollar, maksimalt antall partielle faste ugentlige dekning som du har lov til. Dette vil være beløpet du kan motta for delvis funksjonshemming. Permanente Total Disability Benefits vil bli utbetalt i løpet av livet ditt, uten grense for hvor lenge fordelene kan betales, så lenge du aldri gjenvinne evnen til å jobbe i fremtiden.

Anbefalt Redaktørens valg