Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kredittkort gir låntakere frihet til å kjøpe de fleste varer på de fleste steder. Det er imidlertid visse situasjoner hvor en låner må bruke kontanter. Men med den riktige informasjonen om kredittkortkontanter, sjekker og minibanker, kan en låner bruke et kredittkort for å motta kontanter for kjøp.

kreditt: Jupiterimages / Pixland / Getty Images

Skritt

Sjekk dine nåværende og gamle kredittkortopplysninger for tomme sjekker. Hvis sjekker er tilgjengelige, skriv en sjekk til "Cash" med ønsket beløp. Ta det til din bank eller sjekk innløsningsstedet for å motta kontanter for sjekksummen.

Skritt

Bruk kredittkortet ditt i en minibank for å hente penger fra din tilgjengelige kontantgrense. For å gjøre dette trenger du et pinnummer for ditt kredittkort. Hvis du ikke har pinnummer, kan du kontakte 800-nummeret på baksiden av kortet ditt for å be om en.

Skritt

Ta kredittkortet ditt til enhver bank og be om kontanter på kortet ditt. Telleren vil kjøre kortet som om det var et kjøp og gi deg penger i retur. Du må gi et førerkort med en fysisk adresse (ikke en postboks) og signere et kredittkortkort for å motta kontanter.

Anbefalt Redaktørens valg