Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen mennesker har ikke dental forsikring fordi de ikke kan få det gjennom en arbeidsgiver og privat forsikring er for dyrt. Uansett har du noen få muligheter til å få behov for tannpleie selv uten dekning.

Gå til en tannskole

Tannhygiene og tannlegeprogrammer er blant de rimeligste alternativene for å få grunnleggende tannpleie uten forsikringsdekning. Tannhygiene skoler gir vanligvis rutinemessige rengjøringer og sjekker for $ 20 til $ 30. Studentene har nytte av pasienter til å trene på, og pasientene aksepterer en lavere sats for noen som er i ferd med å lære. For å gi generelle og spesialist tannleger muligheter til å oppleve, tilbyr tannlegen programmer mer intensiv omsorg i visse tilfeller. Kontakt lokale høgskoler for å spørre om de har tannlegeprogrammer og klinikker.

Delta i et Dental Betalingsprogram

Selv om det ikke er universelt, påpeker Forbes at enkelte tannleger gir pasientene muligheter til å delta i årlige betalingsprogrammer som i hovedsak erstatter forsikring. Du kan for eksempel betale månedlige serviceavdrag, og du får grunnleggende omsorg og visse typer behandlingsprosedyrer etter behov.

I stedet for en betalingsplan kunne du sette opp finansiering med tannlegen. Noen tannleger tilbyr ulike typer programmer, for eksempel 0 prosent interesse, hvis du betaler for høykostnadstjenester innen en angitt periode. Selv personer med forsikring benytter disse finansieringsmulighetene for braces eller avdekket tjenester.

Forhandle rabattpriser

En enkel, men potensielt ydmyk, tilnærming er å snakke direkte med tannlegenes kontor og forhandle rimelige priser for service. Tannleger sulten på pasienter kan i det minste tillate deg å betale de avtalte prisene som forsikringsselskapene betaler. Denne typen forhandling er vanlig i andre næringer, for eksempel bilreparasjoner, hvor servicebutikker ofte godtar lavere priser fra ikke-forsikrede kunder. Fox Business påpeker at selv om du må betale full pris for rutinemessige tannlege eksamener, mangler disse forebyggende kontrollene vanligvis verre enn ikke å ha forsikring.

Anbefalt Redaktørens valg