Anonim

kreditt: @ Rushay / Twenty20

En ansatt legger til verdi for et selskap - derfor får du lønn. På baksiden, hvis arbeidstakere ble betalt av hvor mye verdi de tilføyde til et selskap, ville virksomheten aldri tjene penger. Noen ser ikke ulempen der, men de fleste regnskapsdepartementene vil hevde at det må være en form for form eller retningslinje for å finne en balanse.

Skriv inn innflytelsesregelen. Auren Hoffman, administrerende direktør for datainnsamlingstjenesten SafeGraph, delte nylig om hva hver administrerende direktør skulle undervise i et nivå på nivå: vite hva du er verdt, og vite at det er mer enn du tror. For at en bedrift skal kunne dra nytte av sitt arbeidskraft, må virksomheten reservere to tredjedeler av hvor mye verdi de ansatte legger til selskapet. Med andre ord, verdien din til arbeidsgiveren er minst tre ganger hva du tjener.

De fleste arbeidstakere, spesielt kvinner og marginaliserte grupper, har mye å hente når det gjelder lønn. Alt du trenger å vite om å spørre om økning innebærer å gjøre din due diligence om hvor mye arbeidet ditt er verdt. Finn ut når verdien din er betydelig økende. Hvis sjefen din ikke er i stand til å tilby mer penger, se om du kan forhandle andre fordeler for deg selv. Når du har bedt om det du er verdt, må du fortsatt planlegge hvordan du skal bruke den nye rikdommen - men det viktigste er at du høster det du virkelig gir i utgangspunktet.

Anbefalt Redaktørens valg