Innholdsfortegnelse:

Anonim

Morning personcredit: ArthurHidden / iStock / GettyImages

Vil du være en morgenperson? Vil du bruke de stille morgentidene til å være produktive eller ta vare på kroppen din, lage mat eller lage skatter eller lese eller hente opp korrespondansen din eller gjøre en av de 25 millioner tingene dagen aldri virker lenge nok til? Har du prøvd en million ganger å være en morgenperson og aldri lykkes i stand til å fullføre overgangen? Vi forstår og vi er her for å tilby et par ord av råd om hvordan du lykkes å bli morgenpersonen du ønsker å være.

1. Gjør det i etapper.

Si at du vanligvis våkner klokka 8 og du har plutselig bestemt at du vil være en 6am person. Godt barbering at to timers løslighetssplit vil ikke være lett, og hvis du prøver å gjøre alt på en gang er det en dessverre høy sannsynlighet for at du vil mislykkes. Så hvorfor ikke prøve det i etapper. Barbere av 15 minutter om gangen. Dvs. våkn opp kl 7:45 i noen dager, så gå ned til 7:30 og så videre og så videre. Odds er, denne overgangen vil være mer effektiv enn et all-in-one-forsøk.

2. Lag en nattplan.

En av de vanskeligste delene om overgang til å være en morgenperson sørger for at du får nok søvn. Så her er et hack: fokus på natten, ikke om morgenen, og gjør en nattplan. Pass på at timeplanen kommer deg til sengs i tide for å få minst syv timers søvn, og hold deg til tidsplanen! Hvis du er opptil alle timer, er det ingen måte du vil gjøre godt på ditt løfte om morgen-person.

3. Stopp å trykke på snooze. Alvor. Bare stopp.

Hvor mange ganger kan vi fortsette å lese om behovet for å slutte å trykke snooze? Forskning viser at snooze er faktisk forferdelig for oss - søvnen vi får etter snooze er ikke tilfredsstillende, og faktisk fører til at vi føler seg groggy hele dagen. Så bare stopp den, klipp den ut, ta denne vanen ut av rotasjon. Den beste måten å gjøre det er sannsynligvis å sette vekkerklokken på et sted som krever at du kommer ut av sengen for å slå den av. Så når det går av i morgen, og du står opp for å takle det, gå straks derfra til dusjen. Ikke la deg falle tilbake i sengen, det kan føles bra i øyeblikket, men det vil helt drepe resten av dagen.

Anbefalt Redaktørens valg