Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fordelene ved AAA-medlemskap er mange. Du får fordelene med veibeskrivelse, rabatter med tusenvis av forhandlere, reiseplanleggingstjenester og forsikringsavtaler, pluss ekstra insentiver avhengig av medlemsnivå. Å suge potten, selv medlemskap kan diskonteres. Finn disse tilbudene gjennom tredjeparts kuponger eller en lokal AAA-klubb.

Kampanjekoder og kuponger

Online-kuponggeneratorer som Promocode og Do not Pay Full tilbyr kampanjekoder bra for rabatterte medlemskap med AAA. Et eksempel på en avtale fra juni 2015 på Do not Pay Full er et medlemskap på $ 47 med et gratis andre medlemskap og gratis duffelpose. På PromotionCode.org avhenger en kode fra innmeldingsavgiften. Ikke alle koder fungerer i alle land.

Lokale AAA-tilbud

AAA-medlemskapsavtaler er ofte knyttet til bestemte regionale AAA-klubber. Fra juni 2015 tilbød AAA Club of the South et ettårig medlemskap for $ 66, sammen med gratis termoer og rabatter på ekstra medlemskap.

På AAA Mid-Atlantic, får du et år grunnleggende medlemskap for $ 52 per juni 2015, a pluss medlemskap for $ 99, eller et år premier medlemskap for $ 122. Hver avtale representerer en $ 20 rabatt av den opprinnelige prisen. Hver tier kommer med sitt eget sett av fordeler, for eksempel en slep opptil 200 miles per medlemskapsår for et førsteklasses medlemskap.

Ansatte rabatter

Du kan muligens få AAA-rabatter som en del av din ansattspensjonspakke. Sjekk om arbeidsgiveren er registrert i en AAA Corporate Membership Plan. Enten det er deg eller firmaet som følger regningen, får du rabatterte priser på medlemskap.

Arbeidsrelaterte rabatter er også referert til som AAA-gruppemedlemskapsprogrammet. Fra og med juni 2015 tilbyr AAA Mid-Atlantic gruppemedlemmer et frameldt innmeldingsgebyr, et grunnleggende medlemskap for $ 50 og $ 5 av første årsavgift dersom du registrerer deg i sitt Auto Renewal Program.

Ekstra medlemmer

Å legge til ekstra medlemmer som tilknyttede medlemmer til kontoen din, kan vise seg givende: AAA tilbyr spesialpriser for familiemedlemmer, for eksempel å legge til en tenåringsdriver med tillatelse gratis. På AAA Club of the South, fra og med 2015, kan et ettårig medlemskap for $ 66 legge til et familiemedlem for gratis og opptil ni ekstra familiemedlemmer for $ 15.

For å kvalifisere som et kvalifisert tilleggsmedlem må personen være hovedmedlemmets ektefelle, en annen voksen som bor hos husstanden, eller medlemmens barn enten bor hjemme eller går på skole.

Gavemedlemskap

En annen måte å høste besparelser gjennom et AAA-medlemskap er å kjøpe en gave medlemskap når du blir medlem. Ved å gi et medlemskap til en venn for $ 62 med AAA New York, mottar nåværende medlemmer en krone på $ 10 mot medlemskapsfornyelse.

Anbefalt Redaktørens valg