Innholdsfortegnelse:

Anonim

En spesialundervisningslærer gir spesialundervisningstjenester til studenter som lider av funksjonshemninger som påvirker deres faglige suksess. I motsetning til en tradisjonell klasseromlærer, reiser lærere som jobber i denne stillingen ofte, går til studenthjem, barnehage eller skoler for å tilby de nødvendige tjenestene. Disse lærerne arbeider hovedsakelig med barn i førskolealderen, da disse barna ennå ikke er i en utdanningssone der spesialundervisningstjenester er tilgjengelige. Fordi de jobber med ungdommer, må disse lærerne ha både kunnskap om spesialundervisningstjenester og evnen til å hjelpe unge elever til å utvikle sine ferdigheter.

SEIT lærere jobber en-mot-en med utfordrede unge.

Skritt

Studie spesialundervisning. De som ønsker å ha de ferdigheter som er nødvendige for å utføre oppdrag fra en SEIT-lærer, må være godt bevandret i grunnlaget for spesialopplæring, slik at du må studere spesialopplæring eller et beslektet fag på et akkreditert høyskole eller universitet. Hvis programmet du velger, kan du velge aldersgrupper, velg det yngste aldersområdet som er tilgjengelig, da du vil jobbe nesten eksklusivt med barn i førskolealderen som SEIT-lærer.

Skritt

Tjen en grad i feltet. Du kan jobbe som en SEIT-lærer med minst en bachelorgrad i spesialopplæring eller et relatert felt; Men mange organisasjoner som ansetter SEIT lærere, som statlige organer, foretrekker en mastergrad. For maksimal brukbarhet er det ofte lurt å skaffe seg en mastergrad før du går inn i feltet.

Skritt

Søk om en lisens i din stat. Statens avdeling for utdanning vil administrere SEIT-lisensen i din stat. Ta kontakt med dette styret og spør om SEITs krav.

Skritt

Finn en organisasjon som søker en slik lærer. I de fleste tilfeller benytter statslige organisasjoner, for eksempel oppstartsprogrammer, SEIT-lærere, i stedet for private institusjoner. Ta kontakt med utdanningsstyret og spør om jobboppføringer for denne stillingen, da dette overordnede organet vil være mest sannsynlig å ha informasjon om jobber av denne typen i staten din.

Anbefalt Redaktørens valg