Innholdsfortegnelse:

Anonim

Medicaid er et føderalt program administrert gjennom hver stat for å hjelpe enkeltpersoner og familier som har lav inntekt råd til å betale for medisinsk behandling. Hvis du ikke tjener lønn, så er det en god sjanse for at du blir vurdert som lav inntekt. Medicaid tilbyr et stort utvalg av tjenester, som tannpleie, forebyggende omsorg, transport til medisinske avtaler og psykisk helsevern. Noen av helsetjenesterene som tilbys av Medicaid krever en liten sambetaling.

Kvalifiserende mens Arbeidsledig

Du kan kvalifisere deg til Medicaid hvis du er under inntektsrammen i staten der du bor, har høye medisinske regninger eller mottar tilleggsavgift for sikkerhet. Hvis du er arbeidsløs og mottar arbeidsledighetskompensasjon, er det en god sjanse for at du kan møte statens krav til inntektsberettigelse. Du må imidlertid også ha få økonomiske ressurser, noe som kan skje hvis du har oppbrukt mye av besparelsene dine mens du er ledig.

påføring

Du kan søke om Medicaid via telefon, brev eller besøk til din lokale avdeling for sosiale tjenester. Du trenger bevis på alder, statsborgerskap og inntekt. Du vil også ønske å ta med de mest nylige arbeidsledighetskontrollstubene og bevis på eventuelle andre inntekter du mottar. Du bør også ta med bevis på din bolig og helseforsikring (hvis du har det).

Inntektskrav

Hver stat vil ha sine egne inntektsnivåer for å avgjøre om du er kvalifisert for Medicaid. Det er to sett med inntektstall: en for lavinntektsinnkomne og familier og en for familier som har noen som er blind, funksjonshemmede eller over 65 år i den. Jo større familien din er, desto større sjanse vil være at arbeidsledigheten din vil være under statens inntektsgrense.

Andre krav

Å oppfylle inntekts- og ressursbehovene er bare en del av hvordan du viser berettigelse. Du må også være en gravid kvinne, ha barn under 18 år eller ha noen i din husstand som er over 65 år gammel, blinde eller funksjonshemmede. Dette vil begrense antall ledige arbeidstakere som er kvalifisert for Medicaid mens de er arbeidsledige.

Anbefalt Redaktørens valg