Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du bare pendler på jobben din fra hjemmet ditt, kan du ikke kreve et fradrag på skattene dine for miles du kjører. Det er imidlertid visse miles du kan trekke fra.

Hvis du bruker bilen din for virksomhet, behold en kjørelogg for et skattefradrag ved årets slutt. Credit: Creatas / Creatas / Getty Images

Uavhengige Entreprenører

Hvis du jobber som en uavhengig entreprenør, kan kilometer du kjører til og fra kontraktsarbeidsnettene være fradragsberettigede som virksomhetsmiljø eller ikke-fradragsberettiget pendlingsmiljø, avhengig av omstendighetene. Rådfør deg med en skattefaglig eller en IRS-publikasjon for spesifikke detaljer.

Miles Driven på jobb

Hvis arbeidsgiveren krever at du har en bil og bruker den i løpet av jobben din - ikke bare for å komme til jobben din - kan du trekke ut disse milene som en arbeidsutgift.

Arbeider flere jobber

Hvis du jobber med flere jobber, kan du trekke den kjørelengde du reiser fra en jobb til en annen, men ikke miles du kjører fra hjemmet til arbeidsplassen din eller omvendt.

Bedrifts kjørelengde

Kilometertallet for forretningsmiljø var 55,5 cent per mil i 2012 og 56,5 cent per mil i 2013. Kursen justeres hvert år for inflasjon.

Funksjon

Bedriftens kjørelengdekostnad faller i diverse utgiftskategorien, noe som betyr at du må trekke to prosent av din justerte bruttoinntekt fra summen. I tillegg er fradraget et spesifisert fradrag, slik at du ikke kan kreve standardfradrag.

Anbefalt Redaktørens valg