Innholdsfortegnelse:

Anonim

Triple-A eller AAA refererer til det høyeste nivået av mindre liga-baseball i USA, skiller det fra Double-A (AA) og klasse A. Mange spillere og noen ledere og dommere gjør det til slutt i Major League gjennom karriereutvikling eller trening. I tillegg er hvert Major League Baseball (MLB) -lag i USA tilknyttet et AAA-league-lag.

AAA-ledere gjør $ 20.000 til $ 100.000 årlig.

Generelle ledere

I følge en 2010-artikkel utgitt av BaseballAmerica.com, kan generalforvaltere for Triple-A-lag tjene opp til $ 100 000 årlig hvis de har stor ligaerfaring eller har coaching i flere år. Startlønnen for en daglig leder i mindre liga-baseball er $ 45 000, som vanligvis betales til klasse-A generalforvaltere i begynnelsen av karrieren.

Assistent General Managers

Ifølge en 2010-artikkel utgitt av BaseballAmerica.com, kan assistentansvarlige for Triple-A-lag tjene opp til $ 80 000 hvis de har betydelig erfaring. Startlønnen for en assisterende daglig leder for et klasse-A-lag er $ 35.000, slik at en assistent daglig leder for et Triple-A-lag kan tjene et sted mellom $ 35.000 og $ 80.000 årlig.

Feltforvaltere

Feltforvaltere gjør betydelig mindre enn generalforvaltere og assistentansvarlige. Ifølge en 2010 publisert artikkel av BaseballAmerica.com, kan feltledere fra et Triple-A-lag tjene opp til $ 60,000 hvis de har lang erfaring. Startlønnen til feltledere er imidlertid bare $ 20 000, og det kan ta år å gå opp i lønn.

Andre hensyn

Baseball management er ikke kjent for å være et lukrativt felt. De fleste ledere gjør beskjedne lønninger i løpet av karrieren og forfølger det rent ut av en lidenskap for baseball. I løpet av sesongen forventes ledere i gjennomsnitt å jobbe 70 timer i uken, men arbeidstiden reduseres betydelig i lavsesongen.

Anbefalt Redaktørens valg