Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alle bør dekkes av en form for helseforsikring. Folk er alltid utsatt for skade og sykdommer fra deres daglige aktiviteter. Enten det er en individuell plan eller arbeidsgiver- eller statlig sponset dekning, har helseforsikring bedre enn å ikke ha det i det hele tatt. Millioner av amerikanere er uforsikret delvis på grunn av høye premiekostnader. Mange er tvunget til å betale disse høye helsekostnadene i lommen, noe som kan skape flere problemer medisinsk og økonomisk.

Faktaene

Ifølge National Coalition on Health Care var 46 millioner amerikanere uforsikret i 2007. Uforsikrede racked opp 26 milliarder dollar av 2,2 billioner brukt på helsevesenet i 2007. Imidlertid hadde en tredjedel av dem ikke råd til å betale sin andel av medisinske kostnader. Det er noen skattefordeler forbundet med å betale for helsevesenet. Hvis premiene overstiger 7,5 prosent av inntektene dine, blir betalingene dine skattefradragsberettigede. Hvis du deltar i en arbeidsgiverbasert helseplan, kjent som en kafeteriaplan, blir vanligvis delen av premiene tatt ut før pengene dine blir beskattet, noe som gjør det skattefritt.

fordeler

Å ha helseforsikring gir den forsikrede muligheten til å søke lege når de blir skadet eller kommer ned med en sykdom uten å legge hele kostnaden. Helseforsikring gir forsikrede et middel til å motta forebyggende omsorg som kan opprettholde eller forbedre helsen. Den forsikrede vil sannsynligvis finne store problemer som diabetes og alle former for kreft i sine tidlige stadier og få medisinsk hjelp ved å ha rutinemessige medisinske fysikalier som dekkes av forsikringen.

typer

Det finnes fire typer medisinske forsikringer, og to - Medicaid og Medicare - har rett til allmennheten. De to individuelle helseplanene, administrert omsorg og erstatning, har to forskjellige filosofier på helsevesenet. Administrerte omsorgsplaner fremmer kostnadseffektiv heath-dekning ved å oppfordre medlemmene til å motta omsorg blant et nettverk av leger som er kontraherende for å være effektive mens de betjener pasientens helse. Frihetshelseplaner gjør at forsikrede har maksimal frihet til å bestemme hvordan de skal motta helsevesenet. Disse planene refunderer forsikrede med opptil 100 prosent av kravet; Imidlertid er disse planene dyrere enn den andre. Medicare og Medicaid gir de fleste av dekningene deres gratis til alle som oppfyller visse retningslinjer. Medicare tilbys vanligvis til personer over 65, mens enkelte unntak kan senke aldersgruppen. Det er to hoveddeler, A og B, hvor del B blir betalt med månedlige premier. Medicaid er for lavinntekt eller funksjonshemmede som ikke ville ha råd til eller møte standarder for individuelle helseplaner.

Misforståelse

De som ikke ofte går til legene og har god helse, kan føles som å betale hundrevis eller tusenvis av helsepremier, kan være spild av penger. Men å være uten dekning kan det føre til større økonomiske problemer. De tusenvis av dollarene som brukes på premier, myker kostnadene ved medisinsk virksomhet som kan koste dem tusenvis på en økonomisk uoppnåelig tid. Dessverre kan noen leger og sykehus slå dem bort fra å ta vare på omsorg hvis det ikke er en nødssituasjon.

Advarsel

Å ha en helseforsikring utgjør risikoen for å skade helsen ved ikke å ta vare på omsorg når det trengs på grunn av kostnadene som ville oppstå. Imidlertid er mellom 30 og 50 prosent av usikrede amerikanere sannsynligvis innlagt på sykehus med en unødvendig tilstand. Det koster uforsikret ca $ 3.300 for sykehusoppholdet fra en tilstand som kunne vært blitt forhindret. Hvis det er behov for en stor medisinsk operasjon, og det ikke var noen medisinsk dekning tilgjengelig, kan kostnadene være katastrofale nok til å sette seg i konkurs.

Anbefalt Redaktørens valg