Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har en brukt bil som du vil selge på egen hånd, kan du gjøre det uten å bekymre deg for eventuelle potensielle problemstillinger. Når du selger en bil på egen hånd, er du ansvarlig for det juridiske papirarbeidet, som vil være salgsregningen. Siden dette er ditt juridiske papirarbeid, er regningsbilagformen det du bruker til å oppgi at bilen ikke har noen garanti. Så lenge du og kjøperen undertegner dette dokumentet, er du ikke underlagt noen garantibetingelser for kjøperen.

Skritt

Liste din bil for salg i din lokale avis eller noen online-bilsalgssider, for eksempel Selg min bil, Biler Direkte og Auto Trader (se Ressurser). Prisene for å gjøre det varierer. I teksten for annonsen, opplys eventuelle problemer med bilen.

Skritt

Vis din bil til potensielle kjøpere når de kontakter deg for å se kjøretøyet.Vanligvis vil interesserte kjøpere prøve å kjøre kjøretøyet.

Skritt

Fullfør en regning med salgsskjema for å fullføre salget lovlig. Du kan lage din egen form eller kjøpe en. Forsikre deg om at du bruker en regning med salgskjema som uttrykkelig sier at bilen blir solgt i sin nåværende tilstand uten garanti. Vanligvis er dette oppført som "As-Is" -betingelse på regningsformularen. Du og kjøperen må begge signere regningen for salg. En kopi skal gjøres av den for deg, og kjøperen får originalen.

Anbefalt Redaktørens valg