Innholdsfortegnelse:

Anonim

IRS-skjemaet W-9 rapporterer leverandørens eller entreprenørens skatteidentifikasjonsnummer og forretningsstruktur. Du må utstede en 1099-skjema til enhver leverandør du har betalt $ 600 eller mer til i løpet av året, selv om myndigheter og selskaper er unntatt fra 1099 rapportering. Skjemaet må ha et skatte-ID-nummer som er lovlig, men noen leverandører nekter å gi denne informasjonen, selv om de ikke kvalifiserer for et unntak.

Leverandører som ikke gir en W-9, gjør det vanskelig å sende 1099 skjemaene dine nøyaktig.kreditt: lucky336 / iStock / Getty Images

Leverandørens ansvar

Det er leverandørens ansvar å sende W-9 på forespørsel. Hvis du ikke mottar en W-9 før den 28 februar arkivfristen for 1099-skjemaer, kan du fremdeles sende inn 1099-tallet med en notat om at selgeren ikke oppgav et skatteidentifikasjonsnummer. Du vil ikke bli straffet for leverandørens manglende innlevering av informasjonen i tide.

Sikkerhetskopiering

Hvis du ikke har en gyldig W-9 skjema som viser at leverandøren er innlemmet eller tilknyttet et statlig organ og derfor unntatt fra 1099 rapportering, må du ta 28 prosent backup tilbakeholding av fremtidige utbetalinger på grunn av leverandøren og sende den til IRS. Du trenger ikke å begynne å holde inntil du mottar varsel fra IRS at leverandørens skatteidentifikasjonsnummer ikke er korrekt.

Anbefalt Redaktørens valg