Innholdsfortegnelse:

Anonim

Omfattende bilforsikring er en av tre hovedkomponenter i en bred bilforsikringsplan. Ansvar og kollisjon forsikring er de to andre. Omfattende dekning beskytter i hovedsak mot de fleste typer direkte og utilsiktede skader som ikke er relatert til en kollisjon.

Omfattende bilforsikring dekker skader som ikke er beskyttet av kollisjonsbeskyttelse.

Grunnleggende

Ansvar er vanligvis den eneste statliggjorte bilforsikringsdekning, da den dekker deg for skade eller skade på andre. Omfattende beskyttelse er en felles inkludering på en full bilforsikring. Den dekker deg for de fleste typer naturlige eller utilsiktede årsaker til skade på kjøretøy som ikke skyldes kollisjon.

fordeler

I henhold til Nationwide og Allstate oversikter over omfattende bilforsikring kan dekning omfatte skade forårsaket av kontakt med en fugl eller et dyr, fallende eller flygende gjenstander, tyveri eller larceny, brann, vindstorm, hagl, vann eller flom, ondsinnet skade eller hærverk, opprør eller sivil opprør, brudd på glass, eksplosjon eller jordskjelv.

betraktninger

Priser for omfattende auto fordeler påvirkes av kriminalitet, værforhold, kjørehistorie og andre mulige årsaker til skade. Noen autoeiere velger ikke å inkludere omfattende dekning i politikk for mindre verdifulle kjøretøy, eller de foretrekker ganske enkelt å ta sjansen og unngå omfattende premier.

Anbefalt Redaktørens valg