Anonim

kreditt: @ criene / Twenty20

Det er bedre å bli fryktet enn å bli elsket. Det er Niccolò Machiavellis råd i sitt 16. århundre, hvordan man styrer en bystat, Prinsen. For den allmektige Medici-familien av Renaissance Florence, kan det ha vært det perfekte styringsprinsippet, men i den moderne arbeidsplassen er det et sett for en giftig kontorkultur.

I dag har forskningen oppdaget flere og flere bevis for at medfølelse faktisk er den mest effektive måten å drive et lag på. Det er en del av en voksende teori om å revurdere hvordan vi rammer hierarkier og ledelse. For eksempel, ansatte som føler at de blir behandlet, har en tendens til å bli sunnere, mens en dreneringsplass kan faktisk være farlig for helsen din. Andre forskere ser på nye måter å utforme konkurranse på, så arbeidstakere føler seg ikke konstant i krig i jobbene sine.

Å bringe medfølelse i ditt profesjonelle liv trenger ikke å være rart eller ubehagelig. Noen ganger er det like enkelt som å finne ut hvordan du tolker stress. Vi har også undersøkt hvorfor din jerksjef er en rykk, og hvordan å vite om du trives på jobb. Alt dette er måter å gå utenfor det du føler om jobben din og se det større bildet.

Medfølende sjefer og ansatte er mer sannsynlig å fremme fantastiske kontorkulturer, der kolleger stoler på hverandre - spesielt hvis det hjelper dem både å lykkes og mislykkes. Personlig og profesjonell vekst er langt mer sannsynlig i arbeidsmiljøer hvor folk føler seg støttet. Gi deg selv og ditt team den største fordelen du kan, bare ved å gå inn og være ditt beste selv.

Anbefalt Redaktørens valg