Innholdsfortegnelse:

Anonim

Supplerende sikkerhet Inntekt krever et strammende budsjett eller lean living. Hvis du er deaktivert, blind eller over 65 år, er SSI penger gitt til deg fra de generelle inntektsfondene, i motsetning til trygdeordninger fra spesielle avgifter. SSI krever ikke en arbeidshistorie som Social Security. SSI krever ikke tilbakebetaling med mindre du mottar overbetaling. Når du mottar SSI, kan du kvalifisere deg for andre fordelekilder for å hjelpe til med å møte livets nødvendigheter. Spar penger fra SSI for å betale leien, og bruk ressursene som er tilgjengelige for medisinsk behandling, reseptbelagte legemidler og mat.

Medicare og Medicaid

Du kan motta betalte medisinske utgifter. I noen stater er din godkjenning for SSI tilstrekkelig for kvalifikasjon for Medicaid. I andre stater må du søke om Medicaid separat. Dette gir SSI mottaker gratis sykepleie og noen ganger medisiner. Barn i familien kan også kvalifisere for Medicaid. Noen SSI-mottakere får også trygdeordninger, og ved å motta begge, kan de kvalifisere for både Medicaid og Medicare. Du kan få hjelp med betaling av en del av Medicare gjennom flere programmer som Qualified Medicare Beneficiary, Spesifisert Low-Income Medicare-mottaker og Kvalifiserende Individuelt Program. Hvis du er deaktivert, kan du motta hjelp fra programmet Kvalifisert funksjonshemmede. Disse programmene betaler hele eller deler av kostnaden din til Medicare, og sparer penger for andre behov.

Supplerende ernæringsassistansprogram

SNAP- eller matstempelprogrammet i staten din har sannsynligvis en bestemmelse for SSI-mottakere. Alle stater unntatt California tillater SSI mottakere å motta matfrimer også. California utfyller den månedlige SSI-sjekken i stedet for matfrimærker. SNAP-fordeler er kontanter på et elektronisk kort og må brukes til mat. I tillegg til SNAP er matkasser og matbanker på alle områder i USA, og gir mat til enkeltpersoner og familier i nød.

Midlertidig hjelp til behjelpelige familier

Hvis andre medlemmer i din husstand ikke kvalifiserer for SSI, kan de kvalifisere for TANF-fordeler. SSI dekker bare de funksjonshemmede, blinde eller eldre, og betaler de mottakerne individuelt. Andre familiemedlemmer kan kvalifisere for TANF, som er et statsoperert program for trengende familier, først og fremst familier med barn. TANF er en kontant betaling på et elektronisk kort.

Commodities

Statlige råvareprogrammer gir nødhjelp til enkeltpersoner eller familier i nød. Dette programmet er en felles innsats av føderale og statslige myndigheter, og statene gir varer til grupper som hjelper de trengende. Du må søke om programmet og oppfylle kvalifikasjonskravene. Ta kontakt med statens helse- og menneskelige tjenester i ditt område for å lære mer.

Statlige kosttilskudd

Fem stater gir ikke noen ekstra midler til de månedlige fordelene for tilleggsinnbetalte inntektsmottakere. Disse er Arkansas, Kansas, Mississippi, Tennessee og West Virginia. Andre stater supplerer den månedlige fordelen på $ 674 fra den føderale regjeringen i 2011. Hvis du for øyeblikket ikke bor i en stat som legger til SSI-fordelene, kan du vurdere å bo i en stat med et tillegg. Denne kontantbetalingen legges til SSI-betalingen eller distribueres separat av staten.

Anbefalt Redaktørens valg