Anonim

kreditt: @ tdyuvbanova / Twenty20

Det gode med råd er at før du implementerer det, er det alltid perfekt. Du trenger ikke å håndtere rotete feil eller pinlig opprydding mens den fortsatt er i hodet ditt. Men når du legger det rådet i praksis, er det alltid sjansen for at du gjør noe galt.

En dag kommer det til å skje med deg, uansett hvor omhyggelig du er - og det er ingenting å skamme seg for. Pobody er nektet. Det du gjør etter at du har tatt feilen, gjør imidlertid hele forskjellen.

Finansiell planlegger Eric Roberge vet alt om å skru opp. Du blir ikke ekspert uten å forstå hvordan du kan fikse feilene dine. Han ga nylig Business Insider fire viktige tips for å håndtere etterkledningen av en finansiell fumling. Tre av dem, det viser seg, er alt i hodet ditt.

Først, når du har innsett din feil, la deg selv oppleve ubehag uten å slå deg opp for feilen. Forskning viser at den beste måten å lære av feilene dine er å føle følelsene dine, så vær både ærlig og medfølende med deg selv. På samme tid eier du hva som skjedde og din rolle i den. Uten å undersøke hva du gjorde, vil du ikke vokse, og du kan gjenta feilen senere.

Når du har kommet gjennom de følelsesmessige delene, vil du nå takle logistikken. Etter at du har forpliktet deg til en kurskorreksjon, følg gjennom med planen din. Hvorvidt dette gjelder en ubesvart kredittkortbetaling eller en komplisert gjeldsstruktur, har du verktøyene for å rette ut hva som helst som kan fumle.

Anbefalt Redaktørens valg