Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har mistet en ektefelle eller foreldre som har bidratt til trygdeordninger, kan du være kvalifisert til å motta etterlevende ytelser. Det er best å varsle Sosialforvaltningen så snart som mulig etter døden. Noen ganger vil begravelsesdirektøren gjøre varselet hvis du gir den avdøde personnummer. En rask melding sørger for at behandlingen starter så snart som mulig for fordeler som du eller noen andre overlevende har rett til.

Å ringe sosial sikkerhet er en måte å varsle om en familie død.

Skritt

Ring til Sosial Sikkerhet på 800-772-1213 eller besøk ditt lokale kontor for å varsle dem om døden.

Skritt

Få dokumentasjon. Dette kan inkludere både dine personnummer, fødsels-, ekteskap og dødsattest; avhengig informasjon; igjen på skatten; og bankkontooplysninger.

Skritt

Be om din engangsbeløp for dødsfallet. Under visse bestemmelser er ektefeller eller barn kvalifisert for denne engangsbetalingen på $ 255. Begravelsesdirektører er vanligvis kjent med denne prosessen og kan være i stand til å hjelpe deg med innlevering, slik at du kan bruke disse pengene mot begravelseskostnader.

Skritt

Be om månedlige etterlevendes fordeler. Flere fordeler er tilgjengelige basert på ulike kvalifikasjoner, for eksempel en ektefelle som er 60 år eller eldre, en funksjonshemmede ektefelle som er 50 år eller eldre, en ektefelle som bryr seg avhengige barn og mindreårige barn til den avdøde.

Anbefalt Redaktørens valg