Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med dollarens fall er en av de store produktene som folk har investert i på grunn av sikkerheten, gull. En effektiv finansinstitusjon å investere i gull med er HSBC. HSBC ble opprettet i 1990 som en global bank med grener over USA i tillegg til større byer i utlandet som London og Hong Kong. Å kjøpe gull gjennom HSBC og holde det er en god måte å holde seg oppdatert på prisen på gull, men enda viktigere, det gir en effektiv metode for å selge gull og sette pengene andre steder.

Kjøper gull gjennom HSBC

Skritt

Kontakt en finansiell rådgiver for HSBC-verdipapirer. Denne rådgiveren vil gi deg den nødvendige informasjonen som trengs for å sette opp den eksakte typen konto du vil ha. Videre kan han hjelpe deg med å styre deg i den mest effektive investeringsretningen. For å kontakte generell linje for investeringshjelp, ring (800) 662-3343. Du vil da bli omdirigert til en områdespesifikk rådgiver.

Skritt

Bestem mengden gull du vil kjøpe. I henhold til Family Preparedness Guide, bør porteføljen din alltid inneholde minst 15-17% edle metaller fordi disse typer investeringer anses å være så sikre. Hvis du ikke har nok penger til å kjøpe mengden gull du vil ha, kan du få et gulllån fra HSBC. Dette lånet forfaller etter tre år og må da betales tilbake.

Skritt

Når du er klar til å investere, ta kontakt med den samme HSBC-finansrådgiveren som du begynte å jobbe med. Vanligvis kan de gjøre en overføring for pengene; Et annet alternativ er å sende en sjekk. Når pengene har ryddet, vises gullet i porteføljen din.

Skritt

Selg når du vil. Når tiden kommer til at du vil bli kvitt gullet ditt, kan du selge det like enkelt som du kjøpte det, og få pengene umiddelbart overført til bankkontoen din. Gull er en spesielt god investering. I 2009 alene det skutt opp fra ca $ 850 til over $ 1150. Over en femårsperiode som slutter i 2009 økte gullverdien med nesten $ 750. På grunn av dette stoler mange investorer på gull som en spesielt trygg og lønnsom investering.

Anbefalt Redaktørens valg