Innholdsfortegnelse:

Anonim

For tiden er det opp til hver stat å avgjøre om en boliglåner kreves å være lisensiert. En boliglåner må jobbe under en bank, et boliglån eller en megler. I stater som ikke krever lisensiering, er det mulig for uerfarne personer å bli ansatt av banken, boliglånsbanen eller boliglånsmedarbeider, og få opplæring på jobb. I stater som krever lisensiering, kan aspirerende boliglån långivere ta kurs gjennom lisensierte eiendomsskoler eller høgskoler. Les følgende trinn for å bli en boliglåner.

Skritt

Hvis du ikke vet hvordan du bruker en datamaskin eller Internett, tar du kurs på college. En boliglåner i dag må være komfortabel med å bruke datamaskinen og Internett.

Skritt

Sjekk med statens finansavdeling for å avgjøre om det kreves lisens for boliglånslån. Hvis en lisens kreves, be om informasjon om statens spesifikke lisensbehov. Følg statens krav til å bli lisensiert.

Skritt

Søk etter boliglånslån på boliglånsavdelingen til din lokale bank, boliglånsbank eller boliglånsmedarbeider. Hvis du er i en stat som ikke krever lisensiering, kan mange av disse selskapene være på utkikk etter en boliglånsleder.

Skritt

Ta eiendomsmegling pant og utlån kurs på eiendomsskoler eller høgskoler. Selv om staten din ikke krever lisensiering, vil utdanningen gi deg en bedre posisjon når du blir vurdert for en jobb.

Anbefalt Redaktørens valg