Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mens det ikke er immun mot økonomisk press, hjelper det når du har en partner i å bringe hjem baconet. Avhengig av virksomhetenes struktur, kan en ektefelle som eier en bedrift, påvirke dine juridiske rettigheter til visse fordeler. Det påvirker imidlertid ikke arbeidsledigheten din, med mindre du trekker avhengighetsfordeler.

Arbeidsledighet Støtte

Kvalifikasjonskravene til arbeidsledighetstjenestene kan variere avhengig av hvilken stat du bor i, men det er generelle vanlige krav i alle land. Først må du være arbeidsløs eller tjene mindre penger enn du kan samle inn fordeler. Du kan ikke bidra til jobbsepareringsgrunnen, og du må være klar, villig og i stand til å jobbe.

Effekt av ektefellens inntekt

Mens inntekt spiller en viktig rolle i din arbeidsledighetskompetanse og hvor mye du kan samle, er det bare din inntekt som påvirker din arbeidsledighetskompensasjon. Din ektefelles inntekt eller inntektsmetode påvirker ikke dine fordeler. Det spiller ingen rolle om hun jobber heltid for minimumslønn, er administrerende direktør i et Fortune 500-selskap eller har egen virksomhet.

Avhengighetsfordeler

Noen stater tillater en ekstra stipend til hver betaling for hver avhengig du er økonomisk ansvarlig for. Dette inkluderer mindre barn og ektefeller. Disse utbetalinger er ment å kompensere for kostnaden for å støtte en familie mens de er på arbeidsledighet. Beløpet varierer fra stat til stat, men det er enten et fast dollarbeløp eller en prosentandel av beløpet per uke.

Diskvalifikasjoner for selvstendig næringsdrivende

En av de universelle kravene i stater som tilbyr avhengighetsfordeler er at du gir økonomisk støtte til enhver ektefelle du påstår. Den ektefellen må også være arbeidsledig. Så, mens de vanlige arbeidsledighetsutbetalingene ikke påvirkes av en ektefelle som eier en bedrift, vil du ikke kvalifisere for noen avhengighetsfordeler for henne.

Anbefalt Redaktørens valg