Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du arver en individuell pensjonskonto, blir midlene ikke behandlet på samme måte som en IRA du åpnet på egen hånd. Overførings- og distribusjonskrav er basert på den dødes alder, typen av IRA og ditt forhold til den avdøde. Det spiller ingen rolle hvor ung du er; du tar eiendelene basert på den avdødes tidsplan i stedet for din egen.

Folk har forretningsdiskusjon. Kreditt: Comstock Images / Stockbyte / Getty Images

Overføring av balansen

Å flytte balansen fra den arvede kontoen til en egen konto er ikke så enkel som en tradisjonell overføring. All bevegelse må flyttes via en trustee-til-trustee-overføring fra en IRA-depot til en annen. Hvis du får en kontroll med IRA, fortjener Internal Revenue Service det som vanlig inntekt. IRAer som ikke er arvet fra en ektefelle må omdøpes og tilbakebetales. Den nyregistrerte IRA må inneholde navnet på den opprinnelige eieren og en indikator på at den er arvet, for eksempel "Richard Roe (død 31. desember 2014) IRA til fordel for Angela Roe." Hvis en enkelt IRA har flere støttemottakere, bør depotbanken dele den i separate IRAer.

Ektefellealternativer

Hvis du arver en tradisjonell IRA fra din ektefelle og kontoinnehaveren var yngre enn 70 1/2 da han døde, kan du overføre aktiva til din egen IRA. Denne nye IRA kan være en eksisterende eller en ny satt opp for det formålet, så lenge du er den eneste mottakeren. Du kan også bruke midlene til å åpne en arvet IRA ved bruk av levetidsmetoden. Hvis du gjør det, må uttakene gjøres innen 31. desember, den opprinnelige kontoinnehaveren ville ha slått 70 1/2. Et annet alternativ er å åpne en arvet IRA ved hjelp av femårsmetoden, som krever at midler har blitt distribuert fullt ut fem år etter at den opprinnelige kontoinnehaveren dør. Du kan også ta en formuefordeling av eiendelene. Hvis kontoinnehaveren var eldre enn 70 1/2, er femårsmetoden ikke et alternativ.

Mottakere av ikke-ektefelle

Ikke-ektefeller har opsjoner som ligner ektefeller, bortsett fra at du ikke kan overføre eiendelene til din egen IRA. Midler fra en arvet IRA fra en kontoinnehaver yngre enn 70 1/2 kan plasseres i IRAer ved bruk av forventet levetid eller femårige metoder. Du kan også ta en engangsbeløp fordeling. Med dette alternativet betaler du skatt på distribusjonen, men ikke den tidlige uttaksstraffen. IRAer fra de eldre enn 70 1/2 kan ikke overføres til en IRA ved hjelp av femårsmetoden.

Roth IRAer

Prosessen for å overføre Roth IRA er lik prosessen med andre IRAer. Ektefeller kan overføre til egne eksisterende eller nye IRAer. Både ektefeller og ikke-ektefeller kan også bruke levetid eller femårige metoder basert på den avdøde, eller de kan velge en engangsbeløp. Den store forskjellen er hvordan midlene blir behandlet av IRS, da Roth IRA-utdelingene generelt er skattefrie. Men hvis kontoen var mindre enn fem år på tidspunktet for den opprinnelige kontoinnehaverens død, og det er valgt en engangsbeløp, er inntektene skattepliktig.

Anbefalt Redaktørens valg