Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skritt

Den mest merkbare fordelen ved kommersielle banker er oppsettet av deres butikk. De fleste er store, globale selskaper, og de har hundrevis av detaljhandelsteder i større byer. Dette gir deg muligheten til å få tilgang til pengene dine og kontoer fra praktisk talt alle steder.

Flere steder

rabatter

Skritt

En annen fordel er kommersielle bankers evne til å tilby lave priser. De fungerer som grossistforetak som kjøper i bulk og selger med rabatt. De fleste kommersielle banker vil ikke kreve gebyrer for å åpne eller vedlikeholde sjekker og sparekontoer, og deres eiendomslån tilbys vanligvis til lave renter.

Personlig tjeneste ofret

Skritt

Kommersielle banker er satt opp for å lukke tusenvis av tilbud hver dag. På grunn av dette blir personlig tjeneste ofret. Du kan ofte snakke med en leder i en lokal bank, men kommersielle banker har sentraliserte telefonsentre for å håndtere problemer og tvister.

Flere produkttilbud

Skritt

Kommersielle banker kan tilby flere produkter og tjenester til sine kunder. En kommersiell bank vil tilby alt en liten, lokal bank gjør, pluss CDer, investeringskontoer, kommersielle eiendomslån og kreditt- og debetkort.

Kreditt tøft å finne

Skritt

Hvis du driver en bedrift og trenger firma kreditt, er kommersielle banker sannsynligvis ikke det beste stedet for deg. Kommersielle banker er ikke like i tråd med den lokale næringsøkonomien og har stive retningslinjer for åpning av kredittlinjer.

Anbefalt Redaktørens valg