Innholdsfortegnelse:

Anonim

I motsetning til tradisjonelle boliger vil mobilt hjem sannsynligvis avskrives fremfor å sette pris på over tid. Selv om du kan beregne avskrivninger på egen hånd, kan det være lurt å konsultere en vurderingsveiledning for å få et estimat på hva mobilhjemmet ditt er verdt før du selger. Nyere mobilhomes er bygget med materialer og teknologier som er ment å vare i en betydelig periode. Standardavskrivningsberegningen gir deg beskattesatsen.

Kjenn den avskrivne verdien av mobilhjemmet ditt.

Skritt

Se gjennom året du kjøpte mobilhjemmet. Mobilhytter kjøpt etter 1. januar 2000, kan bruke standardavskrivningsmetoden til å bestemme skattesatsen. Du må vite nøyaktig salgsprisen på mobilhuset.

Skritt

Reduser salgsprisen på stasjonshuset til 80 prosent dersom det er møblert og 95 prosent hvis det er umøblert. For eksempel, hvis du betalte $ 20.000 for mobilhjemmet, ville ditt opprinnelige avskrivningsbeløp være $ 19.000 for en umøblert modell og $ 16.000 for en møblert eiendom.

Skritt

Trekk 5 prosent fra den opprinnelige avskrivede salgsprisen for hvert år du har eid mobilhome. Som et eksempel, hvis du eide mobilt hjem i to år, har verdien avskrivet med ytterligere 10 prosent. For eksempelet på $ 20.000 ville det bety at markedsverdien ville være $ 17,100 for et umøblert hus og $ 14.400 for et møblert hjem. Maksimal avskrivningsgrad på 35 prosent er tillatt for innredede boliger og 50 prosent for umøblerte husvogner.

Skritt

Motta en vurdering fra en fylkesrevisor. I stedet for å bruke de tradisjonelle avskrivningsberegningene, kan du be om en markedsverdi fra en fylkesrevisor. Verdien som er oppgitt, brukes til å bestemme skattesatsen.

Anbefalt Redaktørens valg