Innholdsfortegnelse:

Anonim

Registrering for konkurs vil ikke nødvendigvis spore karrieren din hvis du er - eller du vil bli - en registrert representant i verdipapirindustrien. Du vil imidlertid ikke være i stand til å holde det hemmelig. Individuelle stater har sine egne regler og forskrifter, og reguleringsmyndigheten for finansiell industri, kjent som FINRA, har styrket sine krav til bakgrunnsundersøkelser som er effektive 1. juli 2015.

Hva FINRA gjør

FINRA er vaktholden i verdipapirindustrien og den ser på seg selv - det er selvregulerende. Sikkerhetsutvekslingsloven ga livet til organisasjonen i 1934. Det overvåkes av Securities and Exchange Commission, og det lisensierer meglere og styrer medlemsbedrifter, som inkluderer alle de som driver forretning med publikum. FINRA arbeider for å sikre at etiske standarder blir oppfylt og iverksetter tiltak for å disiplinere meglere, firmaer og representanter som har fleeced eller på annen måte gjort skade på kunder og kunder.

Din plikt til å rapportere

Når du søker om en jobb hos et verdipapirfirma, må du fylle ut skjema U4, Uniform Application for Securities Industry Registration eller Transfer, og send det til arbeidsgiveren din. Hvis du, eller et selskap du kontrollerer, er innlevert for konkurs i løpet av de siste 10 årene, må du inkludere denne informasjonen på skjemaet. Selv om konkurs ikke er en automatisk bar til lisensen din, kan du ikke rapportere det er a lovbestemt diskvalifisering. Din søknad vil ikke bli akseptert automatisk hvis du har innlevert for konkurs. Det er underlagt a manuell gjennomgangsprosess - med andre ord vil FINRA undersøke detaljene i situasjonen din. Du er mer sannsynlig å bli godkjent hvis bakgrunnen din ikke inneholder andre uheldig hendelser, som å være skyldig i lovbrudd eller ha kriminell registrering.

Medlemmens rolle

Din konkurs søknad vil mest sannsynlig komme til å lyse, selv om du ikke avslører det. Effektiv 2015, krever FINRA at verdipapirforetak gjør bakgrunnskontroller på alle søkere og bekreft informasjonen som er inkludert i deres skjemaer U4. Dette inkluderer søker offentlige poster - og din konkurs er et spørsmål om offentlig post. Din megler kan ikke sende skjemaet til FINRA med mindre og til det er gjort en bakgrunnskontroll, og den må fylle ut den offentlige registreringsbekreftelsen innen 30 dager etter innlevering av skjemaet. FINRA vil også gjøre sin egen registreringssøk.

Konkurskodeksen

Bortsett fra FINRAs krav og forskrifter har den amerikanske konkursloven sine egne regler. Hvis du arbeider aktivt som handelsmegler eller megler, er du begrenset til å sende inn kapittel 7 personlig konkurs. Du kan ikke arkivere for kapittel 13, konkursformen der du tilbakebetaler din gjeld under domstols tilsyn over tre til fem år.

Anbefalt Redaktørens valg