Anonim

kreditt: @daphneemarie via Twenty20

Vi er ikke overrasket over disse funnene, men det er alltid nedslående å bli minnet om hvor seksistiske våre arbeidsplasser egentlig er. En ny studie som skal publiseres i Human Resources Management Journal, indikerer at det å være selvsikker er nøkkelen til å utvikle seg i ditt faglige miljø. Men det for kvinner, "synes selvsikker er ikke nok til å få innflytelse." For kvinner må du også vise "prosocial orientering." AKA, det er fint.

Til å begynne med selvtillit, er det interessant å se på som studien fant at det ikke er stor forskjell på hvordan selvsikkermenn og kvinner føler seg. Forskjellen er at kvinner vises mindre selvsikker (til andre) enn menn gjør, som til slutt ender med å skade sin profesjonelle progresjon.

Når det gjelder snillhetens ting, som virker integrert for kvinner som beveger seg framover, sier studien, "kvinner må være prosocial for å høste fordelene av jobbprestasjonen." Menn, mens det ville være flott hvis de var hyggelige, behøver ikke å være å gå videre. Som studiens forfattere skriver, "Straffen for å være mislikte er ikke proporsjonal for kvinner."

Dette støtter virkelig kvinner inn i et hjørne, som å være "fint" kan være et dobbeltkantet sverd, som kan virke som for selvtillit. Det positive her er at det kaller ut dobbelte standarder og inneboende bias er den eneste måten vi, som et samfunn, til slutt kommer til å vokse utover det.

Anbefalt Redaktørens valg