Innholdsfortegnelse:

Anonim

Jeg har en bekjennelse å gjøre: Jeg er en gjenopprettende underearner.

kreditt: lofilolo

Hva er en underearner, spør du? I et nøtteskall er det noen som ikke tjener nok penger, vanligvis på grunn av sine egne usikkerheter.

Jeg har bodd på denne måten i årevis. Det var ikke før jeg skjønte at jeg var en underearner og deretter innrømmet det til meg selv, at jeg kunne ta de nødvendige skritt for å endre det.

I denne artikkelen skal jeg detaljere noen av tegnene som peker på underearning. Mens jeg har gjort mye helbredelse i denne avdelingen, er tegnene jeg skal fortelle deg om, fortsatt ting jeg trenger å holde øye med hver dag. Derfor kalles det å gjenopprette, ikke kurere.

Du forvandler deg selv til en forvirring for å behage andre

Undearners er redd for skuffende mennesker. Dette betyr at de vil vri seg i et prat, vanligvis går utover det som er nødvendig for å tilfredsstille en klient, kunde eller sjef.

Du ber ikke om mer penger.

Alle er redd for å be om mer penger, men for underearners er frykten for å be om mer kronisk.

Det er noen grunner til at underearners er redd for å be om mer, inkludert:

  • Å tro at det tjener penger må være ekstremt vanskelig. Dette er en vanskelig å slippe av. Jeg må jobbe med det hver dag.
  • Å være redd for å pisse noen av. Ellers kjent som folket behagelig, nevnte jeg tidligere.
  • Ikke føler seg verdig å tjene mer. Selvverdige og selvsikkerhetsspørsmål spiller definitivt en rolle her.
  • Å tro at hvis du bare jobber hardt nok, vil det bli gitt en kampanje eller en oppgang fordi du er så god. Ja, det skjer ganske mye aldri.
  • Føle seg skyldig. Underearners er veldig gode på skylden ting. Vi føler oss skyldige i å tjene mer. Vi føler oss skyldige fordi vi tror at hvis vi tjener mer, tjener noen andre mindre (ikke sant). Vi føler oss skyldige i å ta penger fra klienter. Vi føler oss bare skyldige hele tiden. (Forresten, jeg er også en gjenoppretting av katolsk. Skyldsaken er sterk i meg.)

Denne listen er på ingen måte uttømmende, så jeg ville definitivt sjekke ut Barbara Stanny's "Overcoming Underearning" hvis du virkelig vil forstå hvorfor underearners oppfører seg som de gjør.

Du føler den uopphørlige trangen til å redde folk

Mange underarbeider deler et felles trekk: behovet for å redde folk.

Selv om det vanligvis er hensiktsmessig, hvis vi virkelig er ærlige med oss ​​selv, er det vanligvis en form for kodependens hvor vi får validering fra å lagre andre.

For eksempel har jeg en coaching klient som vil gi avslag på sine avgifter eller tilby rabatter umiddelbart etter å sitere et prospekt fordi hun føler behovet for å redde dem. Hun vet at hun kan hjelpe dem, og hun ønsker virkelig å hjelpe dem, til og med for å devaluere hennes verdi.

Jeg jobber nå med henne for å hjelpe henne med å innse at a) det er ikke hennes jobb å bestemme når noen trenger å spare b) du kan ikke redde alle og c) du kan ikke redde noen uten å spare deg selv først.

Underearning er en epidemi som påvirker både ansatte, entreprenører og bedriftseiere. Det påvirker begge kjønn, og det bryr seg ikke helt hvor gammel du er. Hvis du tror at du kan være en underearner til det punktet der det påvirker livskvaliteten din, kan du sjekke ut denne ressurslisten for å få hjelp.

Anbefalt Redaktørens valg