Innholdsfortegnelse:

Anonim

Betong er et meget porøst materiale og vil ta flekkfarge veldig bra hvis du følger noen forberedende trinn. Alle som har sett en oljefarge på betong vet at betong vil holde den flekken praktisk talt for alltid. Fargeprodukter er tilgjengelige over hele verden, men virkeligheten er at ingenting egentlig virker bra. Det er gode nyheter for alle som ønsker å plette betong.

Forberedelse

Vask betongen helt. Bruk et produkt som TSP og skrubbe overflaten hvor som helst, det er misfarging. Hvis det er flekker eller misfarvninger på eksisterende betong, skrape gjenværende rester med en metallskraper, og deretter suge med en pasta av TSP i noen minutter. Vask overflaten igjen. Skyll med rent vann til ingen rester er synlige.

Kjøp

Det finnes produkter på markedet som vil male eller gjenopprette betong, men å gå billig, bruk den minst kostbare oljefasen eller malingen du finner. Bland malingen / flekken med maling tynnere i en 50-50 løsning. Det er en gallon maling til en gallon maling tynnere. Bruk en vals på en lang stang eller en strengmop for en virvlet effekt eller en kost for spredt farge. Begynn å male.

Maleri

Noen områder på overflaten vil ta flekkfargen annerledes enn andre områder. Et design som er flettet eller virvlet og uregelmessighetene i overflaten blir en del av kunstverket. Fargene skal påføres våt-på-våt. Det betyr blanding og virvling og speckle over alt og alt i en gang i stedet for å gjøre en ting om gangen. Større områder kan trenge mer enn en person til å bruke alt mens produktene fortsatt er våte. Det er ingen måte å rette opp en feil på. Lær å nyte dem. Det er en del av kunstformen.

Farge Forsiktig

Vær forsiktig med å bruke røde. Rødene falmer i solen og blir rosa eller oransje. Blå og Grønt farges til pastellfarger og kan være vanskelig å påføre jevnt. Planlegg å ha minst to eller tre farger og bland dem etter at de er påført betongen. Eksempel: Off-white base farge, swirled redwood flekk og flekker av golden eik flekk. Kontrasten i disse fargene er dramatisk, men den totale effekten ligner noen granitter.

selfangere

En toppsegler bør brukes så snart overflaten er veldig tørr. Innvendige tetningsmasser vil ikke fungere utenom, men ytre tetningsmasser virker innvendig. Ikke gå billig på dette materialet. Dårlige forseglere vil gule, boble, flake av eller være for glatte for å være trygge.

Mer varsler

Disse teknikkene kan brukes innendørs eller ute. Vær oppmerksom på at dette er en flekk og nesten umulig å fjerne. Ikke få denne flekken på noe du ikke vil ha farget. Innendørs, fjern grunnplankene og bruk alltid i et godt ventilert område. Oljebasermaling er svært brennbar til den tørker, så bruk den ikke nær en åpen flamme. Følg instruksjonene på pakkene for opprydding.

Anbefalt Redaktørens valg