Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når forsikringsselskaper betaler reparasjoner til din skadede eiendom, gjør de ofte sjekken til deg og din lienholder. Lien-innehavere - for eksempel banker - varierer i deres innkjøpspolicyer. Noen vil kreve at du presenterer sjekken med en erklæring som viser at du hadde gjennomført reparasjonene; andre krever at du viser deg til en avdeling, sammen med en representant for reparasjonsfirmaet, og presenterer sjekken sammen. Du vil da signere det ved banken, deponere det og kutte en sjekk til firmaet som betjente reparasjonene dine.

Å gjøre forsikringskontroller betales til forsikringstaker og rettighetshaver hjelper å knekke på bedrageri. Credit: Tomwang112 / iStock / Getty Images

Retningslinjer og prosedyrer

Lien innehavere har en fast interesse i trivsel av eiendommen din. Forsikringsselskaper skriver sjekker utført til deg og finansinstitusjonen som holder lien for å sikre at du får din eiendom fast. Uten denne tillatte beskyttelsen kan en forsikringstaker betale kontoen, bruke pengene til andre formål og aldri fikse eiendommen. Mange reparasjonsfirmaer er svært kjent med prosessen og vil jobbe med deg for å få sjekken innbetalt og igjen få pengene sine. Vær oppmerksom på at sjekke innbetalingsregler ikke styres av din forsikringsleverandør. Lien-innehaverne stiller krav og forsikringsselskapene har ikke noe å si i deres innkjøpsavregning.

Tilleggsinformasjon

Standardprosedyren for utstedelse av sjekker betales til deg og din lienholder gjelder for alle typer eiendom. Ved søknad om forsikring for eiendom under en lien, må rettighetshaveren godkjenne politikken. På anbefalingen ber de om å inkludere på kravet sjekker. For huseiere vil denne regelen også bli oppgitt i din Foredragsdepartement.

Anbefalt Redaktørens valg