Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du får kunder til å åpne en kredittkortkonto for forretninger, øker du ikke bare sjansene for salg, men du skal også samle inntekter i avgifter og interesser. For å gjøre kredittkortet ditt attraktivt for kundene, må du presentere det som en løsning på deres problemer, en tidsbesparende måte å kjøpe produkter fra deg og et trygt alternativ til å bruke et stort kredittkort. Hvis du kan selge fordelene med kortet ditt, vil kundene være interessert i å registrere deg.

Få kundene dine til å registrere deg for kredittkortet ditt.

Viktig informasjon

Hvis en kunde viser interesse for å registrere seg for et av kredittkortene dine, har du informasjon tilgjengelig for å tydelig angi vilkårene på kortet. Kunder vil vite om maksimalrente, serviceavgifter og rabatter de kan få for å bruke kortet. Gi alt så klart som mulig. Vær på forhånd og opprett en ærlig følelse av kredittkortet ditt med en gang.

Bonuspoeng

Kunder vil kanskje ha verdi med kredittkortene sine, så utvikle en belønningsplan som motiverer folk til å ønske og bruke kortet. Kunder kan akkumulere poeng mot gaver fra en katalog, motta rabatter på sine kjøp eller bli lagt inn i tegning for pris, for eksempel en weekendferiepakke.

Nettverk

Utvikle et nettverk av bedrifter i ditt område som er gratis for deg og utarbeide en måte for kundene dine å få rabatter i andre virksomheter ved å vise butikkens kredittkort. Kundene dine får merverdi i kredittkortet ditt, de andre bedriftene får en konstant flyt av henvisninger, og du får henvisninger fra de andre bedriftene som er en del av nettverket ditt.

Online kontoadministrasjon

Internett blir en viktig del av detaljhandeln, og hvis du vil lokke folk til å registrere deg for kredittkortet ditt, må du tillate dem å administrere sin konto på nettet. Du kan også tillate kundene å handle på nettstedet ditt med deres kredittkort og tilby Internett-tilbud til kunder som bruker ditt kredittkort på nettet, for eksempel gratis frakt eller rabatt.

Anbefalt Redaktørens valg