Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikringsselskaper merker ikke biler på de tradisjonelle måtene du kanskje tror på grunn av kryss over trenden. Ditt kjøretøyidentifikasjonsnummer eller VIN er fortalt alt for forsikringsselskaper. Når de plugger inn din VIN, hvis noen sportsbil funksjoner dukker opp, kan du forvente en tur i premium.

Sportsbil funksjoner.

Motorstørrelse

Motorstørrelsen øker forsikringen.

De fleste sportsbiler kjennetegnes av større motorer, noe som gjør at bilene går raskere. Hastighet er lik kostnad i forsikringsbransjen.

Sikkerhet

Små biler er sikkerhetsproblemer.

Mens innovasjoner fortsetter i den pågående push for å gjøre sportsbil sikrere, er de rett og slett ikke rigget med sikkerhetsnettene vanlige biler er. Den mindre størrelsen på en sportsbil bidrar også til ulykkes- / skadefare.

To dører

Antall dører påvirker forsikringen.

To dører er tradisjonelt forbundet med sportsbiler.

triks

Legg til oss legg opp.

Du kan ha en vanlig bil, men hvis du legger på en spoiler eller bosetter seg for en konvertibel type, kommer du inn i sportbilens rike.

Farge

Ikke vær redd for å kjøpe lyse.

I motsetning til populær tro vil fargen alene ikke påvirke forsikringen negativt, selv om den er forbundet med raske biler. Snarere kan lyse farger være forsikringssparere da de anses å være enklere å se på veien, derfor har mindre sjanse for kollisjon; Men en rød bil med sportsfunksjoner er vel, ah, en sportsbil.

Anbefalt Redaktørens valg