Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et nytt kredittkort kommer alltid med en innledende kredittlinje, som de fleste kredittkortselskaper refererer til som kredittgrense. Mens en kreditt linje alltid gjenspeiler den maksimale saldoen du kan bære, hva en kredittlinje består av, beløpet og hvordan et kredittkortselskap bestemmer seg for beløpet, varierer mellom selskaper.

En kredittlinje er din totale utgifter limit.credit: Purestock / Purestock / Getty Images

Kredittgrensen

Med noen selskaper kan du bare bruke en kredittlinje for kjøp. Imidlertid, i motsetning til et debet- eller sjekkkort som ofte har en daglig utgiftsgrense, kan kredittkortselskaper, men vanligvis ikke begrense, hvor mye du kan bruke hver dag så lenge du ikke overskrider din etablerte kredittlinje. Mange kredittkort inkluderer også en kontant forhåndsfunksjon som lar deg bruke en del av kredittlinjen som et kortsiktig lån. En kontantforskyvningsfunksjon har vanligvis en forhåndsinnstilt daglig tilbaketrekningsgrense.

Kredittlinjeavgjørelser

I følge Bankrate bruker kredittkortselskaper vanligvis en av tre metoder for å bestemme seg for en innledende kredittlinje. Noen tilbudskort med forhåndsdefinerte områdegrenser. For eksempel kan et gullkort ha en maksimal kredittlinje på $ 2000, mens et platinkort kan ha et maksimum på $ 5000. Din kreditt score og månedlig inntekt bestemmer om du kvalifiserer og hvor linjen din faller innenfor disse grensene. Noen selskaper fastsetter en kredittgrense i henhold til kredittpoengene dine. For eksempel kan en kreditt score mellom 600 og 650 kvalifisere for en $ 3000 kreditt linje. Andre kan ha ingen forhåndsdefinerte grenser, men i stedet generere en egendefinert kredittgrense etter å ha vurdert kredittpoeng, månedlig inntekt og gjeldsgrad.

Anbefalt Redaktørens valg