Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikringspolicyene dekker mange forskjellige typer eiendeler, for eksempel kjøretøyet ditt, ditt hjem og din helse. Mengden dekning som er tilgjengelig for deg avhenger av hva du er godkjent for og hva du ønsker å betale. "Partial insurance" beskriver forsikringspolicyer som ikke inkluderer full dekning eller bare betaler for en del av den totale regningen når et krav er innlevert. Delvis forsikringspolicy er ofte tilgjengelig til en billigere pris eller under spesielle forhold.

Delvis helseforsikring

Delvis dekning for helseforsikring er tilgjengelig i forbindelse med enkelte inntektsbaserte planer. Med denne typen helseplan dekker policyen en del av mediale kostnader inntil en årlig fradragsberettiget er oppfylt. Som forsikringstaker er du ansvarlig for å betale forskjellen. Fradragsberettigelse er bestemt på grunnlag av inntekt og familie størrelse, og planalternativer varierer etter stat.

Delvis Autoforsikring

Delvis bilforsikring kalles vanligvis ansvarsforsikring. Denne typen dekning er ofte billigere enn full dekning, men den tilbyr bare dekning for å skade bilens årsaker til andre biler og eiendommer i en ulykke. Skader på bilen din er ikke dekket med delvis bilforsikring. Denne typen bilforsikring appellerer ikke til alle; hvis du kjører et eldre kjøretøy som er betalt, kan du oppleve at besparelsene på forsikringspremier er større enn kostnaden for å erstatte bilen.

Anbefalt Redaktørens valg