Anonim

kreditt: @ IngridNagyPhotography / Twenty20

Å bli kvitt kabelabonnementene skulle redde oss alle tonnevis av penger, for ikke å nevne å omforme hvordan TV blir gjort. Tingene går ikke helt ut på den måten, og de er i ferd med å bli mer kompliserte. Tilfelle i poeng: Denne uken ga en føderal dommer fremskritt for AT & T å kjøpe Time Warner.

div blogger Jared Newman dekket utviklingen for sin kolonne Cord Cutter Confidential. Fusjonen hadde vært i limbo takket være størrelsen og rekkevidden til begge selskapene: AT & T tilbyr internett og TV-tjenester, mens Time Warner produserer media. Eksperter har bekymret for at kombinering av to giganter i deres respektive arenaer vil skape monopolforhold, noe som fører til redusert forbrukervalg og økt risiko for bedriftens bulldozing.

Advokater overbevist domstolen om at de sammenslåtte selskapenees størrelse ville være en funksjon, ikke en feil. Når konkurransen din er som Netflix, trenger du så mye vekt som du kan mønstre. Avtalen er ikke ferdig ennå, men Newman har noen ideer om hva fremtiden kan holde for forbrukerne.

For det første er det sannsynlig at en ny streamingtjeneste for Time Warner-eid innhold vil lanseres, og at eksisterende AT & T-kunder kan få det til å rulle inn i sine eksisterende abonnementer. Det kan til og med senke prisene på en stund. Men tjenester som Hulu og mindre valgmuligheter kan også begynne å slite, så velmonterte leverandører kjemper hverandre for kundene. Det har også urolige implikasjoner for nettneutralitet, som offisielt døde tidligere denne uken. Hvorvidt AT & T vil begynne å levere Time Warner-innhold raskere eller til lavere pris til sine internettabonnenter, er det verdt å se på. Testsaker for fremtiden for fjernsyn skjer nå.

Anbefalt Redaktørens valg