Innholdsfortegnelse:

Anonim

Boligeiere har mange forsikringsselskaper å velge mellom når det gjelder forsikringer for sine hjem. Disse forsikringsselskapene konkurrerer om forbrukernes virksomhet ved å tilby de laveste prisene for den beste dekning. Nationwide, Allstate og State Farm er tre av de største selskapene som gir huseiere forsikring for hus, condos og produserte boliger. Uansett hva slags levearrangementer, tilbyr disse selskapene omfattende dekning.

kreditt: Thinkstock / Comstock / Getty Images

Det landsdekkende forsikringsselskapet

Nationwide hevder å være på din side ved å gi boligeiere den beste dekning. Dette er et selskap som har vært i virksomhet i over 80 år og tilbyr dekning for hus, condos og mobile homes. Den grunnleggende dekning for boliger dekker brann, lyn, tyveri, hærverk, vindstorm, hagl, røykskader, fallende gjenstander og skade på kjøretøy. Politikkene som Nationwide skriver, dekker også personlig ansvar, medisinske utgifter for personer skadet på din eiendom, utilsiktede dødsfordeler og kostnader for å forsvare krav mot boligeier. Rabatter tilbys for å ha brannalarmer, innbruddsalarmer, brannslukkere, sprinklersystemer og deadboltlås for inngangsdører. De landsomfattende politikkene er skreddersydd for å passe de spesifikke behovene til huseiere. Nationwide har telefonagenter tilgjengelig for å gi interesserte huseiere et gratis tilbud.

Det landsomfattende forsikringsselskapet (877) 669-6877 nationwide.com

Allstate Insurance Company

Allstate tilbyr villaeiereforsikring for å beskytte eiere, deres hjem og deres eiendom. Politikk er skrevet for condos, hus inkludert garasjer og frittliggende skur, og produsert boliger. Allstate har grunnforsikring som dekker røyk, vind, hagl, frosset VVS, tyveri, hærverk, ismengde og snø og eksplosjoner. Oversvømmelse og jordskjelv er vanligvis utelukket fra huseierepolitikken, og ting som sopp, mugg, vått rot og bakterier er heller ikke dekket. Struktur, personlig eiendom, ansvar og gjestenes medisinske dekning er inkludert i disse grunnleggende retningslinjene. Allstate har agenter tilgjengelig for å snakke med huseiere og gi sitater på typer dekning.

The Allstate Insurance Company (866) 726-2814 allstate.com

The State Farm Insurance Company

State Farm tilbyr huseiere forsikring for hus, produsert boliger og condos. Dette selskapet har skrevet forsikringspolicyer i over 60 år og forsikrer over 13 millioner boliger. De tilbyr konkurransedyktige priser og omfattende politikker. De grunnleggende villaeierspolicyene dekker vind, hagl, snøoppbygging, brann, røykskader, tyveri og hærverk. Disse retningslinjene dekker ansvar for en annen person eller hans eiendom og gir levepenninger for tap av bolig. Grunnleggende retningslinjer omfatter ikke flom, jordskjelv, mugg, mugg eller sopp. State Farm har agenter tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi sitater.

Statens Farm Insurance Company statefarm.com

Anbefalt Redaktørens valg