Innholdsfortegnelse:

Anonim

I 2009 bodde ca 44 millioner amerikanere under fattigdomsgrensen, ifølge "Washington Post". Dette inkluderer ikke bare personer som er ute av jobb, men også arbeider fattige - folk som jobber, men likevel ikke får ender til å møtes. Regjeringen tilbyr hjelp på en rekke måter til de som trenger det. Bistandsprogrammer dekker alle områder der en familie kan trenge økonomisk hjelp. Sjekk om inntektsnivået kvalifiserer deg.

Matassistanse

Mat er viktig for overlevelse, og regjeringen hjelper de som ikke har råd til det. Gjennom Supplementary Nutrition Assistance Program (SNAP) - tidligere kalt "food stamps" - mottar familier debetkort som de kan bruke til å kjøpe mat i dagligvarebutikker. Programmet for kvinner, spedbarn og barn (WIC) gir spesifikke matvarer - for eksempel melk, brød, egg og frokostblandinger - til gravide kvinner, babyer og familier med barn. I tillegg tilbyr regjeringen gratis eller nedsatt skole lunsj for de studentene som kvalifiserer.

Boligassistanse

Boliger kan være en stor kostnad. Personer som har problemer med å tilby bolig kan søke om å være en del av "Seksjon 8" -programmet, som betaler for en prosentandel av leie av et hus eller leilighet i kvalifiserte boliger. Den føderale boligstyrelsen gir tilbake boliglån for de som har råd til dem, men som ikke kan kvalifisere seg selv eller som ikke har råd til 20 prosent nedbetaling.

Generell assistanse

De som er ute av arbeid kan få velferdsfordeler, som er små økonomiske stipendier for å dekke store levekostnader i tider med behov. Arbeidsledighet fordeler kan hjelpe deg med å komme forbi mens du er på utkikk etter en ny jobb.

Helsestell Assistance

Helseforsikring er dyrt når du ikke mottar det fra din arbeidsgiver. Regjeringen tilbyr Medicaid-programmet til de som har et inntektsnivå og tilgjengelige eiendeler som er lave nok til å kvalifisere seg.

Utdanningsassistanse

Unge barn kan ha mulighet til å gå inn i et startprogram eller et universelt barnehageprogram gratis, noe som kan bidra til å sette opp for suksess i skolen og senere i livet. Ufordelte studenter går på college vil kvalifisere for både tilskudd og lavrentelån fra regjeringen.

Jobbassistanse

U.S. Department of Labor kan hjelpe deg med å finne en jobb du er kvalifisert for. Mange lokale grener tilbyr jobboppføringer sammen med seminarer for å lære deg hvordan du skriver et godt CV og hvordan du intervjuer for en jobb. Noen områder kan tilby gratis lærlingprogrammer, som kan lære de ferdighetene du trenger for en bedre karriere.

Anbefalt Redaktørens valg